سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرح تولید اولیه موز در استان سیستان و بلوچستان آغاز شد

سیستان و بلوچستان ظرفیت تولید ۸۰ تن در هر هکتار محصول باغی موز را دارد که طرح اولیه تولید این محصول در استان شروع شده است.

محمد کرمی در بازدید از اداره کل اقتصاد و دارایی استان گفت: با توجه به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان، کشور‌های منطقه تمایل به سرمایه‌گذاری در این استان دارند.

 کرمی با مقایسه ظرفیت تولیدات محصولات کشاورزی کشور‌های همسایه و ایران تصریح کرد: استان سیستان و بلوچستان ظرفیت تولید محصولات کشاورزی خاصی از جمله پایایا، چیتو، پسته، خرما و موز را دارد.

وی اذعان کرد: استان سیستان و بلوچستان ظرفیت تولید ۸۰ تن در هر هکتار محصول باغی موز را دارد که طرح اولیه تولید این محصول در استان شروع شده است.

 استاندار سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت موضوع نفوذ بیگانگان در امور کشور گفت: اگر اقتصاد کشور بر پایه تولید نباشد، دچار یک اقتصاد دلالی آسیب‌پذیر خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: هیچ کدام از کشور‌های منطقه از پتانسیل سواحل و آب هوای این استان برخوردار نیستند. در راستای بهره‌برداری از ظرفیت عظیم سواحل این استان یک کار دقیق علمی آغاز شده که تا پایان سال شاهد توسعه این سواحل خواهیم بود.

 استاندار بیان داشت: پیگیر افزایش سرعت احداث کریدور شمال_جنوب هستیم، این راه ارتباطی عاملی برای توسعه است و می‌تواند ثروت عظیمی تولید کند.

کرمی بیان کرد: می‌توان با ایجاد کشتارگاه‌های صنعتی و واردات دام غیر انحصاری و تبدیل منطقه به هاب دام و ایجاد شرکت‌های دانش بنیان، جهت فرآوری تولیدات دامی نیز اقدام کرد.

وی خطاب به مسئولان حاضر در جلسه تاکید کرد: مطالب بیان شده باید اجرایی شود، شما باید به مسئولیت خود عمل کنید و موظفید؛ اگر فاقد اطلاعات مورد نیاز هستید کمیته‌ای تخصصی تشکیل بدهید.

 استاندار گفت: نبود نیروی انسانی و یا عدم پاسخ‌گویی و ایجاد دور باطل بروکراسی اداری دلایلی بر عدم سرمایه‌گذاری و دریافت مجوز برخی از سرمایه‌گذاران خواهد بود.

کرمی بیان داشت: انجام هرکاری باید با دقت بررسی گردد نباید با بهره‌برداری از معادن به بخش کشاورزی و امنیت غذایی ما لطمه‌ای وارد شود.

 وی با تاکید بر انجام کار‌های علمی و گسترش شرکت‌های دانش بنیان و شرکت تعاونی‌های دانش بنیان قوی و پای کار، بیان داشت: دانشگاه‌ها و اعضای هیئت علمی و دانشجویان، شرکت‌های دانش بنیان را راه اندازی نمایند و ما در این زمینه با ارائه تسهیلات از آن‌ها حمایت خواهیم کرد.

رئیس شورای برنامه‌ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: هر کدام از شهر‌های این استان ویژگی‌های خاص خود را دارد که باید بر اساس آن ویژگی‌ها برنامه‌ریزی و اقدام کنیم تا شاهد پیشرفت استان باشیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
سیدرضا
۰۷:۲۷ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲
فقط سواحل دریای عمان، تقریبا استوایی است. یعنی نه سرما و نه گرما.
پس موزی که ۳ سال طول می‌کشه در شمال کشت بشه، در سواحل مکران، ۱ ساله .
ضمنا این سواحل به هیچ وجه کشت خرما خوب نمی‌شود. چون تابستانش گرمای زیاد ندارد و میوه خرما خراب می‌شود