سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مواد مخدر، در صدر پرونده‌های قضایی استان یزد

دادستان یزد گفت: مواد مخدر، تصادف‌های رانندگی، سرقت و مشروبات الکلی بخش اعظمی از پرونده‌های قضایی استان را تشکیل داده است.

محمدرضا حدادزاده دادستان یزد در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، با اشاره به حبس ۹۰ تن در پرونده مشروبات الکلی گفت: بیشترین میزان زندانیان در ارتباط با مواد مخدر بوده که اکثر آنان هم غیربومی هستند و این مسئاله سبب حضور خانواده‌های آنان در استان یزد  شده است. 

او از استرداد زندانیان غیربومی به عنوان یکی از سیاست‌های دستگاه قضایی استان یاد کرد و اظهار داشت: با هماهنگی وزارت خارجه و معاونت امور بین الملل قوه قضائیه، ۱۰۰ زندانی اتباع بیگانه از مرز خراسان به افغانستان بازگردانده شده تا حبس خود را در کشورشان بگذرانند.

حدادزاده ادامه داد: همچنین ۲۹۰ محکوم ایرانی غیریزدی به استان‌های خود منتقل شده تا محکومیت را در استانشان طی کنند و تبعات حضور آنان در زندان و خانواده هایشان در استان یزد کمتر شود.

او، اغلب موارد اعدام در استان یزد را مرتبط با مواد مخدر عنوان کرد و گفت: سرقت نیز یکی از جرایم آزاردهنده به شمار می‌آید که سال گذشته بیش از هزار و ۵۰۰ تن به این دلیل زندانی شدند و هم اکنون نیز ۴۹۶ نفر در حبس به سر می‌برند.

حدادزاده درباره تصادف‌ها وجرائم رانندگی هم تصریح کرد: سال گذشته ۷۰ نفر در شهر یزد و ۱۹۰ نفر نیز در جاده‌ها جان خود را از دست دادند که اکثر مرگ و میر‌ها به دلیل سرعت غیرمجاز بوده است.

دادستان یزد توقیف ۲ هزار و ۴۰۰ خودرو در سال گذشته را رهاورد سرعت غیرمجاز توصیف کرد و افزود: سرعت غیرمجاز به یک تا سه ماه و سرعت غیرمجاز و استفاده از مشروبات الکلی تا ۶ ماه توقیف وسیله نقلیه به همراه دارد.

او درباره جرایم خشن ارتکابی در یزد هم گفت: سال گذشته ۲۱ مورد قتل عمد و همچنین ۶۸ مورد خودکشی در شهر یزد به وقوع پیوست که اکثرا غیربومی بودند. امسال نیز یک مورد قتل عمد در یزد رخ داد که ماموران با کمترین اطلاعات موفق به دستگیری قاتل شدند.

حدادزاده با اشاره به اینکه سال گذشته پنج هزار و ۲۶۰ نفر ورودی به زندان‌های استان داشتیم، بیان داشت: در این مدت ۱۰ میلیارد تومان برای حمایت از خانواده‌های زندانیان بی بضاعت پرداخت شده است.

او آمار مالباختگی در استان یزد را بسیار بالا عنوان کرد و افزود: مردم استان به شیوه‌های مختلف در دام کلاهبرداران قرار می‌گیرند و این مساله به دلیل ورود به مسائل اقتصادی بدون آگاهی و مشاوره است.

دادستان یزد ادامه داد: این مساله در فضای مجازی نیز شیوع دارد به گونه‌ای که سال گذشته ۲ هزار و ۵۲۰ مالباخته به شکایت پرداختند که بخش اعظم آن مرتبط به خرید اینترنتی از اینستاگرام است. 

او تأکید کرد: بازگشت مبالغ کلاهبرداری شده با توجه به ترفند‌های کلاهبرداران اینترنتی سخت است، به گونه‌ای که سال گذشته ۱۳ میلیارد تومان کلاهبرداری شد و فقط ۳ میلیارد تومان به حساب مالباختگان بازگشت و بر این اساس از شهروندان می‌خواهیم در زمینه خرید اینترنتی هوشیار بوده و فقط از پیج‌های معتبر خرید کنند.

 تشخیص ۶۴۶ میلیارد تومانی فرار مالیاتی اصناف خصوصا واحد‌های بزرگ، تشکیل ۴۷ پرونده در زمینه درگیری با آمران به معروف و جمع آوری ۹۵۰ معتاد متجاهر در سال گذشته از دیگر موضوع‌های مطرح شده در این نشست خبری بود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.