سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طعم دار کردن ماهی با روشی متفاوت

در مطلب زیر روش متفاوتی از طعم دار کردن ماهی را به شما آموزش می دهیم.

شاید بتوان ادعا کرد این روز‌ها یکی از پرمصرف‌ترین ماهی‌ها به خصوص در شهر‌های دور از دریا، قزل‌آلاست که معمولا آن را با نمک، فلفل و زعفران یا زردچوبه طعم‌دار کرده و در روغن سرخ می‌کنند. در اینجا قصد داریم روش دیگر و متفاوت‌تری برای طعم‌دار کردن قزل‌آلا معرفی کنیم که برای آن‌هایی که با طعم ترشی میانه خوبی دارند، ایده‌آل است.


بیشتربخوانید


۱. هرکدام از ماهی‌ها را خوب پاک کرده و با چاقوی تیزی خطوط مورب سه، چهار سانتی‌متری روی بدنه ماهی ببرید؛ سپس محل برش‌ها را با پیازچه پر کرده و روی هر برش مقداری هم سویا سس بریزید. درست همین کار را در طرف دیگر ماهی هم انجام دهید و برش‌های طرف دیگر ماهی را هم با پیازچه خرد شده و سویا سس پر کنید.

۲. حالا سس را آماده کنید. برای این منظور تمبر هندی را داخل کاسه‌ای ریخته و آب‌جوش روی آن بریزید و با چنگال آن‌قدر هم بزنید تا خمیر تبدیل به مایه‌ای شل شود موسیر، چیلی، زنجبیل و شکر قهوه‌ای را هم به این مواد اضافه کرده و هم بزنید.

۳. روغن را در تابه‌ای بریزید و بعد از اینکه داغ شد، ماهی‌ها را در آن سرخ کنید. بعد از اینکه ماهی‌ها سرخ شدند، آن‌ها را به ظرف موردنظر منتقل کرده و سس تمبر هندی را روی آن‌ها بریزید و بعد از تزئین با گشنیز و چیلی خرد شده سرو کنید.

مواد لازم برای چهار نفر
۴ عدد قزل‌آلای ۳۵۰ گرمی
۶ عدد پیازچه بزرگ (خرد شود)
۴ ق س سویا سس
۵ ق س روغن مایع مخصوص سرخ کردن
۲ ق س گشنیز تازه خرد شده
یک عدد فلفل چیلی (برای تزئین)

مواد لازم برای سس:
۵۰ گرم خمیرتمبر هندی بدون هسته ترش
۷ ق س آب جوش
۲ عدد موسیر (خرد شود)
یک عددفلفل چیلی (ریز خرد شود)
یک تکه یک سانتی‌متری زنجبیل تازه (پوست کنده و رنده کنید)
یک ق چ شکر قهوه‌ای

از کجا بخریم؟
چیلی نوعی فلفل قرمز بسیار تند است که در بعضی سبزی‌فروشی‌ها به فروش می‌رسد.

شکر قهوه‌ای را هم از فروشگاه‌های لوازم قنادی بخرید.

روشی دیگر
این ماهی را در فر هم می‌توانید درست کنید؛ این روش سالم‌ترهم خواهد بود.

ارزش غذایی
انرژی ۳۲۹ کیلوکالری
پروتئین ۹/۴۷ گرم
کربوهیدرات ۱/۸ گرم
کلسیم ۹۶ میلی‌گرم
چربی ۹/۱۱ گرم
فیبر ۲/۱ گرم

منبع: همشهری آنلاین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس ۲
۲۳:۱۹ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
ماهی باشه ما خام میخوریم نگران نباش
ناشناس
۲۱:۵۶ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
ماخودمونوبکشیم دوماهی یکبارماهی بخریم مزه دارکردنش بااین روش که گرونترازخودماهی پامون می افته
ازسرسیری چه اخباری میزنن
پناه برخداازدست مرفهین بی درد
پیمان اشراقی
۱۵:۵۱ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
سلام المیرا ،

ما فقط به ماهی نان می دهیم ،
ریز می کنیم و در آب می ریزیم ،

پ ، ن ۱
با این روش ما توانسته ایم ماهی را تا سه سال نگه داریم ،

پ ، ن ۲
باورت نمی شود المیرا وقتی کنار ظرف می ایستم
خودش را به در و دیوار می زند که نانش دهم
می فهمد نان دست من است ،
ناشناس
۱۵:۳۹ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
ایرانیش را اموزش میدادید
ناشناس
۱۴:۵۷ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
ماهی گرونه.توی ایران باید نون خشک طعم دار کرد.