سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همایش کشوری صیانت از جمعیت و فرزندآوری سالم

حدود ۷۰ نفر از محققان در همایش کشوری صیانت از جمعیت و فرزندآوری سالم ، ابعاد مختلف سلامت باروری و موانع و راهکار‌های به تبادل نظر کردند.

 دبیر علمی همایش کشوری صیانت از جمعیت و فرزندآوری سالم با بیان اینکه از حدود ۲۰۰ مقاله دریافتی از پژوهشگران، محققان، استادان و دانشجویان سراسر کشور حدود ۲۳ مقاله به صورت سخنرانی و ۴۶ مقاله به صورت پوستر پذیرفته شد.


زهرا برومند فر افزود: مقالات ارسالی به این همایش دو روزه همچنین موضوع نشست‌های ویژه، در ۱۵ محور از جمله چالش ها، شیوه‌ها و هزینه‌های فرزندآوری، تأثیر کاهش جمعیت بر جامعه و عوامل بازدارنده و تسهیل کننده بود.


پژمان عقدک سخنگو و عضو قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم گفت: نتایج این تحقیقات علمی تخصصی برای اقناع سازی عموم، انتقال به سطح جامعه و در نهایت برای تصمیم گیری در بعد کلان سیاست جمعیت تأثیر گذار است.


دیگر عضو هئیت علمی و عضو قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم در این همایش با بیان اینکه کاهش میزان باروری یکی از چالش‌های این روز‌های جامعه است گفت: به سمت پیری جمعیت پیش می‌رویم و برای گذر این چالش، فرصت زمانی هفت ساله داریم.


صفورا روح الامین افزود: یکی از مشوق‌های اصلی برای افزایش جمعیت، تشویق به ازدواج در سن پایین‌تر و اینکه زوج‌ها به از ازدواج در اولین فرصت اقدام به بارداری کنند.


این متخصص زنان و زایمان گفت: خود روند بارداری کمک به سلامت جسمی و روحی بانوان می‌کند و بسیاری بیماری‌ها از جمله توده‌های رحمی با بارداری و شیر دهی کنترل و درمان می‌شود.


رئیس بیمارستان تخصصی دولتی زنان و زایمان شهید بهشتی اصفهان، انگیزه دادن، تشویق به ازدواج و باروری زودتر باید به صورت فرهنگی نهادینه شود و از همان سنین ۱۵ سال به بعد این آموزش و فرهنگ سازی‌ها صورت گیرد.


الهام نقشینه متخصص زنان و زایمان و مسئول بخش ناباروری مرکز دولتی درمان ناباروری حضرت مریم بیمارستان شهید بهشتی اصفهان، تمام روش‌های درمان ناباروری و درصد موفقیت آن را مطابق با استاندارد جهانی اعلام کرد.


مهناز فدایی مسئول مرکز دولتی درمان ناباروری حضرت مریم بیمارستان شهید دولتی اصفهان هم در حاشیه این همایش ملی با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی مراجعه بیماران از استان‌های همجوار به این مرکز گفت: ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری در این مرکز را بیمه پرداخت می‌کند و بقیه هزینه‌ها هم برای زوج‌های کم بضاعت به صورت وام یا به کمک خیران رایگان است.


طبق تحقیقات علمی اعلامی در همایش کشوری صیانت از جمعیت و فرزندآوری سالم، بهترین سن باروری، ۲۵ سالگی و نهایت تا ۳۰ سالگی است.


هم اکنون میزان فرزندآوری در کشور، یک و ۶ دهم درصد یعنی کمتر از دو فرزند برای هر خانواده است در حالی که باید دست کم ۲ و یک دهم تا ۲ و ۲ دهم درصد یعنی بیش از دو بچه باشد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.