سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضویت ۲۵۵۰ زن روستایی و عشایری قزوین در صندوق اعتبارات خرد زنان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: دو هزار و ۵۵۰ نفر از زنان روستایی و عشایری استان قزوین تحت پوشش خدمات صندوق اعتبارات خرد زنان قرار گرفته‌اند.

همایش مدیران صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری امروز با حضور رئیس سازمان جهادکشاورزی، مدیرکل زنان و خانواده استانداری و معاون صندوق کارآفرینی امید در سالن جلسات باغستان برگزار شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در این همایش با بیان اینکه توانمندسازی زنان روستایی و عشایر بدون منابع اعتباری و مالی امکان‌پذیر نیست، اظهار داشت: در حال حاضر اعتبارات خوبی در اختیار صندوق کارآفرینی امید قرار گرفته که این صندوق می‌تواند در قالب تسهیلات تبصره ۱۸ به صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی کمک کند.

محمدحسین عطائی اضافه کرد: اینکه فقط اعتبارات را از دولت بخواهیم درست نیست و به همین خاطر صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایر ایجاد شدند تا آورده خود زنان روستایی هم برای اجرای طرح‌های کارآفرینی و مولد در روستا‌ها و نواحی عشایری تجمیع شود.

وی با بیان اینکه تاکنون ۸۵ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در استان قزوین تشکیل شده است، گفت: به این ترتیب ۲ هزار و ۵۵۰ نفر از زنان روستایی و عشایری استان تحت پوشش خدمات صندوق اعتبارات خرد زنان قرار گرفته‌اند و می‌توانند طرح‌های اقتصادی و اجتماعی خود را در روستا‌های مختلف استان قزوین پیاده‌سازی و اجرایی کنند.

عطائی ادامه داد: با توجه به اینکه قالب فعالیت زنان روستایی و عشایری مرتبط با بخش کشاورزی و دامداری است، باید اداره هماهنگی ترویج کشاورزی استان قزوین ابتدا آموزش‌های پیشرفته‌ای به زنان روستایی در حیطه‌های کشاورزی و دامپروری ارائه دهد و بعد از تأیید توانایی‌های مهارتی تسهیلات صندوق اعتبارات خرد در اختیار آن‌ها قرار داده شود.

وی یادآور شد: در این حوزه نباید پول‌پاشی کنیم و وام‌های بانکی را بدون هدف واگذار کنیم، بلکه نیاز داریم که ابتدا ظرفیت‌های و توانایی‌های زنان روستایی و عشایری را شناسایی کرده و در جهت همین توانایی‌ها آن‌ها را به سمت اجرای طرح‌های کارآفرینی هدایت کنیم.

برگزاری رویداد کارآفرینی زنان روستایی و عشایر

مشاور زنان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین هم در این همایش از برگزاری رویداد کارآفرینی زنان روستایی و عشایر به مدت ۲ روز خبر داد و گفت: در این رویداد ۱۰ کارگاه آموزشی برای آموزش نحوه توسعه کسب‌وکار‌های بومی و محلی برای اعضای صندوق اعتبارات زنان خرد روستایی و عشایری برگزار می‌شود.

فاطمه قاسمی اضافه کرد: موضوعاتی که در این کارگاه‌ها مطرح می‌شود، در تناسب کامل با فعالیت‌های عمده و اصلی زنان روستایی و عشایری هستند و بنا نداریم که زنان روستایی و عشایری را به فضا‌هایی از کارآفرینی پرتاب کنیم که با آن‌ها آشنایی ندارند.

وی با بیان اینکه گیر اصلی فعالیت اقتصادی زنان روستایی و عشایر تأمین منابع مالی است، ادامه داد: بنابراین در این رویداد ۲ روزه به زنان روستایی و عشایری می‌آموزیم که وام گرفتن تنها روش تأمین مالی نیست و می‌توان از طریق جلب مشارکت سرمایه‌گذاران بومی و محلی طرح‌های کارآفرینی روستایی را اجرایی کرد.

قاسمی با اشاره به پیچیده بودن فرآیند کسب مجوز‌های کسب‌وکار برای زنان روستایی و عشایری تصریح کرد: بنابراین یکی از مباحث اصلی این کارگاه‌ها آموزش فرآیند دریافت مجوز‌ها است و در این کارگاه‌های ده‌گانه به زنان روستایی می‌آموزیم که برای دریافت مجوز کسب‌وکار خود به چه دستگاهی مراجعه کنند.

وی یادآور شد: یکی از مشکلات زنان روستایی و عشایر نداشتن بازار فروش تضمین‌شده است و به همین خاطر یکی از محور‌های این رویداد و کارگاه‌های آموزشی آن نحوه کار با پلت‌فرم‌های اینترنتی فروش محصولات مختلف است و در ضمن از مدیران برخی از این پلت‌فرم‌ها خواسته شده که در تعامل با مدیران برگزاری این رویداد نحوه کار با پلت‌فرم‌های خود را به زنان روستایی آموزش دهند.

 در این همایش مدیران صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری از بی‌اعتنایی به طرح‌های مولد روستایی توسط برخی بانک‌ها و مؤسسه‌های مالی انتقاد کردند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.