سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نکاتی در مورد لوله‌ها که لوله‌کش به شما نمی‌گوید

در برخی از مواقع ممکن است با مشکلاتی در رابطه با لوله‌های منزل مواجه شوید که در این خبر به آنها اشاره شده است.

حتماً تا به حال شده که با مشکلاتی در مورد لوله‌های منزل خود مواجه شدید و از یک لوله کش کمک گرفتید. در این قسمت قصد داریم که راه کار‌ها و پیشگیری‌هایی را به شما معرفی کنیم تا کمتر با مشکلات مربوط به لوله روبرو شوید. احتمالا لوله کش‌ها این سر نخ‌ها را به شما نخواهند داد.

۱. با مکان اصلی تماس بگیرید

زمانی که با مشکلی در لوله‌های منزل خود روبرو می‌شوید، حتماً با مکان معتبری تماس بگیرید تا لوله کش‌های متخصص را برای شما بفرستند و به لوله کش‌های آزاد اعتماد نداشته باشید.

۲. مراقب نخ دندان‌های خود باشید

حتماً شنیده‌اید که لوله کش‌ها از شما می‌خواهند چیز‌هایی مثل دستمال کاغذی را در مکان‌هایی مثل چاه دستشویی نیندازید، اما به شما در مورد نخ دندان‌ها تذکر نمی‌دهند. نخ دندان‌ها برخلاف ظاهرشان می‌توانند باعث گرفتن لوله‌ها شوند، پس مراقب این موضوع باشید.

۳. مکان مناسب را برای ماشین لباسشویی استفاده کنید

هنگام خرید منزل جدید از یک لوله کش متخصص کمک بگیرید و از او بخواهید که محل مناسب برای قرار دادن لباسشویی را به شما معرفی کند تا لوله‌های آن در طولانی مدت دچار مشکل نشود.

۴. روغن ماهی تابه را درون ظرف شویی خالی نکنید

حتماً قبل از شستن ماهیتابه روغن اضافی آن را درون یک کیسه فریزر بریزید و آن را در داخل سطل زباله بیندازید چرا که خالی کردن روغن ماهی تابه درون ظرفشویی باعث گرفتگی لوله‌ها می‌شود.

۵. هیچ جسمی را درون سیفون قرار ندهید

بعضی از افراد عقیده دارند که باید برای ذخیره آب در سیفون یک جسم سنگین مثل آجر را درون آن قرار دهند، اما مطلع نیستند که این موضوع می‌تواند سد راه حرکت درست آب شود.

۶. قبل از هر اقدامی لوله کش را به منزل بیاورید

زمانی که منزل جدیدی را خریداری می‌کنید، باید قبل از هر اقدامی یک لوله کش را به منزل بیاورید و از او بخواهید تا تمام زیر و بم لوله‌ها را برای شما بررسی کنند تا در آینده با مشکلی مواجه نشوید. در چنین مواقعی در صورت وجود مشکل می‌توانید هر چه سریع‌تر آن را رفع کنید تا بعد از آوردن اسباب و اثاثیه با مشکل روبرو نشوید.

۷. محل قطع آب را بدانید

بسیاری از افراد روزانه با مشکل ترکیدن لوله مواجه می‌شوند و نمی‌دانند که منبع قطع شیر فلکه کلی کجا است و حتماً هنگام خرید خانه جدید در اولین مرحله این مکان را یاد بگیرید.

۸. مراقب مو‌های درون راه آب حمام باشید

هرگز اجازه ندهید که مو‌های زیادی، چه موی سر و چه موی بدن روی راه آب حمام جمع شود. از درپوش مناسب استفاده کنید و چند وقت یکبار با دستمال روی آن را پاک کنید تا مویی داخل لوله نرود.

۹. از لوله باز کن استفاده کنید

زمانی که با گرفتگی در لوله‌ها مواجه شدید، اولین کار شما باید ریختن لوله بازکن داخل سینک باشد.

۱۰. با لوله کش، ساعتی حساب نکنید

حتما به یاد داشته باشید که به نتیجه کلی کار لوله کش مبلغ پرداخت کنید. شاید او کل این مشکل را در کمترین زمان برطرف کند.

۱۱. دکمه و دسته‌های خراب توالت فرنگی را تعویض کنید

دستگیره‌های خراب و دکمه‌های خراب توالت فرنگی می‌تواند به لوله‌های شما آسیب وارد کند. 

۱۲. همیشه با لوله کش تماس نگیرید

زمانی که لوله‌های شما دچار گرفتگی کم می‌شود، می‌توانید از یک میخ بلند استفاده کنید و آن را از زیر سینک وارد لوله کنید که در چنین مواقعی ممکن است آشغالی از آن بیرون بیاید و همچنین می‌توانید از یک تلمبه استفاده کنید.

۱۳. به لوله‌ها چیزی را آویزان نکنید

اگر لوله‌های شما در حیاط نصب شده، هرگز چیزی را به آن آویزان نکنید. حتی از آویزان کردن اجسام بسیار سبک مثل یک چوب لباسی خالی نیز پرهیز کنید.

۱۴. به درجه‌های روی آبگرمکن دقت کنید

اگر متوجه شدید که درجه آبگرمکن شما بدون هیچ دلیلی بالا پایین می‌شود و اختلاف عدد آن بسیار زیاد است، حتما با لوله کش تماس بگیرید. احتمالا مشکلاتی در لوله‌های منزل شما به وجود آمده است.

۱۵. توالت فرنگی‌های قدیمی را تعویض کنید

بسیاری از خانواده‌ها به این موضوع اهمیت نمی‌دهند، اما بهتر است بدانید که توالت فرنگی‌های قدیمی به لوله‌های شما آسیب وارد خواهند کرد.

۱۶. در زمستان شیر‌های آب را پوشش دهید

حتما در زمستان با یک تکه پارچه و یا پلاستیک ضخیم روی لوله‌های آب را بپوشانید تا از یخ زدگی آن‌ها جلوگیری کنید، زیرا این یخ زدگی بعد‌ها به لوله‌های منزل شما آسیب وارد خواهد کرد.

۱۷. چکه کردن شیر آب را جدی بگیرید

علاوه بر این که قطره‌های بسیار کوچک نیز می‌تواند آب زیادی را هدر دهند، همچنین ممکن است که این چکه‌های آب فقط مربوط به شیر نباشد و مشکلی در لوله‌های شما باعث ایجاد مشکل شود.

۱۸. خطرات مربوط به ترکیدن لوله را جدی بگیرید

حتماً اقدامات و پیشگیری‌های لازم را انجام دهید تا با ترکیدن لوله روبرو نشوید که برطرف کردن این مشکل علاوه بر هزینه بالا، می‌تواند دردسر‌های زیادی را برای شما به وجود بیاورد و به لوازم شما نیز آسیب وارد کند.

منبع: ایرنا

برچسب ها: لوله ، لوله کشی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۳۵ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲
باسلام من خودم لوله کش ساختمان هستم ای چرندیات چی هست تحویل مردم میدی شاید یه جایی یکی کلاه گذاشته سرت همه که مثل هم نیستن یکم وجدان داشته باش واسه کلی از مردم عزیزمون هم کار انجام دادم یکیشون تابحال نگفته مشکلی تو کاربوده البته هرجامیرم میگن از کارت خیلی راضی هستن معرفت میشه شغلت
مجرب
۱۱:۴۶ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲
بهترین گزینه فنر دستی 3الی5متری بدون درد سر و فوری
ناشناس
۱۱:۰۲ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲
یادتان رفت بگوئید که به هنگام خارج شدن از خانه فلکه آب را کاملا ببندند چون نوسانات فشار آب و پخش شدن آب هم باعث خرابی سقف خانه خود وهمسایگانشان خواهد شد
ناشناس
۱۹:۴۸ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
من به نظر همه دوستان احترام میذارم با توجه به اینکه اینجانب بمدت ۲۵ ساله ناظر تاسیسات برقی و مکانیکی صدهاپروزه بودم که شامل آب و برق و گاز و آسانسور میشه استاندارد لوله جهت فاضلاب آشپزخانه و ماشین لباسشویی لوله دواینچ یا ۶۳ و جهت فاضلاب توالت لوله ۴ اینچ یا ۱۱۰ میباشد که البته بعضی از مالکین که خیلی وسواس دارن لوله اصلی رو پنج اینچ هم اجرا میکنن لوله های پلیکای جدید به ندرت جرم میگیره و چسب مورد استفاده هم بصورت این نیست که شما دو قطعه رو بهم بچسبانید چسب های جدید رو باید هر دوقسمتی رو که باید بهم متصل کنیم چسب بزنید این چسبها از موادی ساخته شده که قسمتی از لوله را درخود حل کرده و باهم جوش میخورن و به هیچ عنوان هیچ ماده شیمیایی نمیتونه باعث خرابی و نشتی لوله ها بشه بیشترین علت گرفتگی لوله انداختن اجسام داخل توالت هست که به مرور مو و سایر چیزها بهش میچسبن و باعث بند شد لوله میشه بهترین راه باز کردن لوله فنر برقی میباشد
جهان
۱۸:۲۹ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
آقایی که نوشتید همه ی کارها خودمون انجام بدیم بهتره ، ظاهرا شما کارمند هستید ، بقیه زندگی ندارند مخارج ندارد ، اتفاقا بنده کاری را خودمم میتونم انجام بدم ،نمیدم زنگ میزنم استادش بیاد و دستمزد هم بهش میدم ، بنده خدا خرج داره زن و بچه داره ، اونم تو همین کشور زندگی میکنه ،
جلال
۱۵:۱۴ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
همش دروغ چرت پرت نوشته
ناشناس
۱۳:۳۴ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
اگه یک انسان بتونه همه کارهاراخودش انجام بده به هیچ لوله کش وتعمیرکاری نیازنخواهدداشت واین ازهمه بهتراست
ناشناس
۱۶:۱۳ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
سلام دقیقا درست میفرمایید خودم شخصا ۹۰درصد همه کارهای خونه رو انجام میدم و نیازی نیست پولی زیادی هزینه کنم
رضا
۰۰:۲۰ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲
مشکل همینجاست ک همه کارو خودمون میخوایم انجام بدیم. واین باعث میشه کار درست انجام نشه. چون همیشه درحال یادگیری وکسب تجربه ایم و وکار طبق لول یک اوستا کار ماهر انجام نمیپیرد
کتی
۱۱:۲۹ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
یه لوله کش به ما گفت اگه لوله گیر کرد بهتر که یک لیوان پودر لباسشویی قوی بریزید داخل دوله بریزد بزارید چند ساعت بمونه بعد آب رو باز کنید میبینید کامل باز شده دلیلش هم اینه پودر لباسشویی آنزیم داره که باعث میشه جرم وچربیهای واخل لوله رو از بین ببره
Amen
۱۰:۵۵ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
همه موارد مذخرفه ....با خود لوله کش طرف شید دستمزد کمتر بشه ....یادتون باشه اون شرکتی که معرف هست درصد میگیره
ناشناس
۱۰:۵۱ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
جست‌وجوی گوگل از اکسپلور اینستا هم سمی‌تر شده
ناشناس
۰۹:۳۹ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
خخخخخ یه جا نوشته قبل از انجام هر اقدام لوله کش را به منزل بیاورید بعد دوباره نوشته همیشه با لوله کش تماس نگیرید .
ناشناس
۰۵:۳۱ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
سلام کدام آدم عاقل لوله باز کن رو که اسید داره را داخل سینک می ریزه
کاره درست باز کردن سیفون زیر سینک میباشد
در پاراگراف ۹ اشاره کردی
ناشناس
۱۰:۰۹ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲
لوله بازکن قلیائیه نه اسیدی
تا اونجاییکه من میدونم
قلیاست که چربی وخوب حل میکنه انگار
جرمگیر اسیده که روی کاشیها میریزیم و نباید روی فلز بریزیم
کاربر
۰۲:۲۷ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
سلام.قدیمیا میگن آب جوش یدفعه خالی نکنید تو ظرفشویی .
مهدی لوله کش
۲۰:۴۸ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
اگه راست میگی جلوی گرونی بگیر
ناشناس
۱۴:۵۰ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
ممنون خیلی خیلی مفید بود
رضا
۰۹:۱۰ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
سلام اگر فاضلاب کفشور یا سیفون یاسینک ضرفشوئی یاسرویس های بهداشتی تون گرفته شد مقداری پوسته تخم مرغ را خرد کنید و درون آنها بریزید بعد از چند ساعت راه آب باز میشود.
ناشناس
۱۴:۴۵ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
درشماره ۱۷نوشته اید که چکه کردن شیراب را جدی بگیرید که باید بنویسید چکه کردن اب از شیر را جدی بگیرید لطفا اصلاح شود
ناشناس
۰۲:۲۳ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
چه دقتی ماشاالله
آرش
۱۹:۱۷ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
چکه کردن شیر آب. این جمله مشکلش چیه اخه. والا چی بگم
ناشناس
۱۳:۱۸ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
لوله ۵ میگین واسه آشپزخانه استفاده کنم اتصالاتشو چیکارکنم ؟
ناشناس
۱۹:۳۷ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
سلام برای آشپزخانه لوله 90 استفاده میشه.
احسان
۱۲:۴۵ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
داستان تصمیم کبری یادت رفت به این داستانتون اضافه کنید مشتی به خاطره دوتا مشتری این چه داستانیه داری میبافی
ناشناس
۰۳:۱۸ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
منظورتون از محل اصلی همون دلال هایی هستند که بخاطر معرفی کار به لوله کش کمسیون میگیرند ؟
لوله بازکن هم باعث از بین رفتن استحکام چسپ پی وی سی لوله فاضلاب شده و در طولانی مدت باعث نشتی و خسارت خواهد شد
بهتر هست یک ظرف آب گرم به صورت یکباره به سینگ یا کفشور بریزند اگر این کار را هفتگی انجام دهند بسیار موثر خواهد بود و لوله های فاضلاب مسدود نخواهد شد و همچنین به حفظ محیط زیست بابت استفاده نکردن از مایع لوله بازکن کمک خواهید کرد
م
۱۰:۵۶ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
اره همون دلال ایران اگه 85 ملیون نفوس داره 70 ملیونش دلالن الا برکت الله زنگ بزنید 70 درصد هزینه رو خودشون میگیرن یه چندر غاز هم کف دست لوله کش بد بخت میزارن.
ناشناس
۱۲:۵۸ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
عزیز من لوله باز کن به چسب اطراف لوله که داخل هم رفته نمیخوره که از بین ببردش وضمنا اون آب داغ که میگید بریزید به نظرم بیشتر باعث شل شدن چسب و ول کردن لوله میشه چون آب جوش دمای بالایی داده و حتی لوله را کمی نرم میکنه تا چند دقیقه ای ! اما لوله باز کن حتی موها و... که دور پیچ و داخل سیفون و... پیچیده شدن را هم میسوزونه و از بین میبره ولی آب جوش این کارو نمیکنه و فقط اگه روغن به درودیوار سیفون ولوله و.. چسبیده باشه را حل میکنه و موها و.. را از بین نمیبره!
اما درمورد محیط زیست درست میگید ولی درصورتی که آب فاضلاب تو چاه بره وفاضلاب کشی نشده باشه که بره برای تصفیه!
ایران
۱۳:۳۷ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
ممنون از راهنماییتون
ناشناس
۰۰:۵۴ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
مهمترین چیز اینه از لوله های قطورتر مثل ۴ و ۵ واسه آشپز و حموم و...استفاده کنید هیچوقت از لوله های ۲ و ۳ واسه آشپزخونه استفاده نکنید خیلی زود جرم میگیره و مسدود میشه مخصوصا ۲،اگه لوله کش گفت مشکلی نداره خودتون از لوله های بزرگتر استفاده کنید بگید اصلا من دوست دارم توپ بسکتبال از لوله رد بشه
علی امیری
۲۰:۳۷ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
داداش این سایزبندی ها رو از کجا آوردی؟اصلا لوله آب رو داری میگی یا فاضلاب رو؟ما که ندیدیم لوله های سفید و پنج لایه جرم بگیره.
آذری
۱۲:۰۶ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
دوست عزیز مناسبترین اینچ برای آشپزخانه ۲ می‌باشد هر چه قطر لوله در آشپزخانه قطور باشد زودتر مسدود میشود ،حالا بماند ایرادهای دیگر
حسن
۱۳:۴۲ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
همیشه بزرگتر گرفتن لوله های فاضلاب صحیح نیست برخی مواقع اگر لوله فاضلاب را بزرگتر در نظر بگیریم باعث می‌شود جریان آب در ‌کف لوله پخش شود و قدرت نداشته باشید که مواد جامد فاضلاب را با خود ببرد و لذا مواد جامد رسوب می کنند و باعث گرفتگی لوله می‌شوند.
ناشناس
۲۱:۳۱ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
باسلام قطر لوله از حد مجاز نبایستی بیشتر باشه ...
سعید
۲۳:۴۴ ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲
خیلی از مواردش چرت بود....
ناشناس
۱۴:۵۶ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
نه خیر چرت هم نبود
ناشناس
۲۳:۰۷ ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲
معلومه یک لوله کشی حسابی حالتا گرفته که اینقدر بد از لوله کشا میگی