علیرضا ادیبان گفت: در این طرح ۱۹ گروه و همراهی کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان در مدت دو روز از کارخانجات فرآوردههای گوشتی، سردخانه ها، کشتارگاههای طیور، مراکز بسته بندی و مراکز عرضه سطح استان مورد بازدید و نظارت قرار گرفت.
معاون سلامت دامپزشکی استان اصفهان افزود: دراین بازدیدها ضمن رصد و پایش موجودی مرغ منجمد واحدهای مذکور، بر چرخه انبارش و توزیع مرغ گوشتی منجمد نظارت شد.
او گفت: ضمن بررسی وضعیت ذخیره سازی گوشت مرغ منجمد در سطح استان، بر روند عرضه محصول مرغ منجمد تنظیم بازار در سطح مراکز عرضه و جلوگیری از هرگونه عرضه خارج از شبکه این محصول پروتئینی نظارت شد.