سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضرورت ثبت قیمت لاستیک و روغن‌موتور در پلتفرم‌های متصل به سامانه جامع تجارت

معاون تجارت و خدمات وزیر صمت گفت: عرضه‌کنندگان لاستیک و روغن موتور باید قیمت ها را در پلتفرم های رسمی متصل به سامانه جامع تجارت ثبت کنند و اگر گران تر از نرخ مصوب باشد مردم می توانند شکایت کنند.

شاه‌میرزایی معاون تجارت و خدمات وزیر صمت در برنامه گفتگوی ویژه خبری در خصوص تنظیم بازار روغن موتور و لاستیک گفت: قانون شفافیت فروشگاه ها از ۳۰ بهمن ابلاغ و در حوزه لاستیک اجرا شده و در روغن موتور هم این هفته باید اجرایی شود.

او افزود: در روغن موتور بعد از عید افزایش قیمت داشتیم در حالی که قیمت مصوب افزایش نیافته و دلیلی هم برای افزایش نبوده است.

معاون وزیر صمت بیان کرد: روغن موتور مورد نیاز کشور در ۴ پالایشگاه اصلی تولید می شود و لاستیک ۷ تولیدکننده اصلی دارد و در حوزه تولید مشکلی وجود ندارد. حدود ۲۰ هزار خرده فروشی روغن موتور داریم.  بین این دو گروه عمده فروش و نمایندگی داریم که اینها باید ساماندهی شوند.

شاه‌میرزایی گفت: ارزش بازار در تایر در سال ۱۰۰ هزار میلیارد تومان و ارزش بازار روغن موتور ۴۰ هزار میلیارد تومان است و اگر این کالاها هر میزان گران تر از نرخ مصوب به فروش برسند این عدد در جیب دلال می رود.

او تاکید کرد:  طبق قانون باید عرضه این کالاها در سامانه جامع تجارت ثبت شود. سامانه شفافیت فروشگاه ها را از آذر ماه داشتیم. ۲۰۰ هزار حلقه لاستیکی که در سامانه ها یا پلتفرم هایی که متصل به سامانه جامع تجارت ثبت نشده بود کشف و ضبط شده است و از این هفته روغن موتور هم اگر در سامانه ثبت نشود کشف و ثبت خواهد شد.

معاون وزیر صمت افزود: خرده فروشی ها باید قیمت ها را در پلتفرم های رسمی و شفاف کشور که به سامانه جامع تجارت متصل هستند ثبت کنند و اگر گران تر از نرخ مصوب باشد مردم می توانند شکایت کنند و بازرسان ما تخلفات را بررسی می کنند.

شاه‌میرزایی گفت: از تولیدکننده ها توقع داریم نمایندگی هایی که به سامانه متصل نیستند را تغییر دهند. هر تولیدکننده و عمده فروشی که نسبت به ثبت در سامانه مقاومت کند بازرسی و برخورد می شود.

او ادامه داد: تاکنون میزانی که به پلتفرم ها متصل شده اند زیر ۵ درصد نیاز بازار است. سامانه ها آماده است همه باید در این کار همکاری کنند. سامانه ایجاد شده و  تعزیرات برای کسی است که به این سامانه ها تن نمی دهد.

او گفت: تعطیلات تمام شده و جمع آوری لاستیک هایی که در این پلتفرم های رسمی ثبت نشده اند را شروع می کنیم . توزیع کنندگان باید از سود نامشروع دست بکشند. لاستیک نرخ مصوب دارند و تک نرخ باید باشد.

 

برچسب ها: لاستیک ، روغن موتور
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۱۸ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
این خبر برا امسال و ما نیمه دوم اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام,کردیم,و پول لاستیک و پست را کامل برا بارز پرداخت کردیم اما تا الان که ۱۴۰۲۰۲۱۸ است تحویل نشده است و هنوز تو مجموعه بارز کرمان و با اینکه کد رهگیری ۱۴۰۲۰۲۰۴, پست مجموعه شهید سلیمانی کرمان و پیشتاز خورده اما با گذشت ۲ ماه از خرید و ۲ هفته از کد رهگیری هنوز تحویل نشده !
جالبه رفتم پست شهرمان میگه هنوز تو مبدا یعنی مجموعه بارزه و تحویل پست نشده و صرفا کد رهگیری خورده و بارگیری نشده !
پست پیشتاز مگه نهایت ۷۲ ساعت نیست چرا ۲ هفته?
آیا بدون تحویل مرسوله کد رهگیری باید بدهند یا میتوانند بدهند ?
اگر قرار باشد مرسوله اونهم دوهفته پس از تخصیص کد رهگیری در گروه تولیدی باشد !پس رهگیری مرسوله چیه !و چرا چنین امکانی خلافی اصلا هست !یعنی براحتی ممکنه تبانی بین دو مجموعه صورت بگیرد !?