سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اهمیت مشارکت خیّرین در حوزه توسعه کمّی و کیفی خدمات اورژانس پیش بیمارستانی

مدیرکل سازمان‌های مردم نهاد و خیّرین سلامت وزارت بهداشت گفت: یکی از چالش‌های فعلی نظام سلامت، کمبود آمبولانس و فرسودگی آمبولانس‌های در حال استفاده است.

 محمدجواد حیدری پور در همایش خیرین و نیکوکاران فعال حوزه سلامت اصفهان با رویکرد جلب مشارکت خیّرین سلامت برای کمک به اورژانس پیش بیمارستانی استان، با اشاره به ضرورت مشارکت خیّرین سلامت در توسعه کمّی و کیفی خدمات اورژانس در کشور، گفت: یکی از چالش‌های فعلی نظام سلامت ما، کمبود آمبولانس و فرسودگی آمبولانس‌های در حال استفاده است. اطمینان دارم اگر این موضوع را به روشنی برای خیّرین سلامت، تبیین و توجیه کنیم، این عزیزان ما را در تهیه و نوسازی ناوگان آمبولانس کشور، تجهیزات و پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی یاری می‌دهند، زیرا مشارکت خیّرین همیشه راهگشا بوده است.

مهندس حیدری پور افزود: ارائه به موقع خدمات اورژانسی به بیماران موجب کاهش هزینه‌های آتی آنان و نظام سلامت می‌شود. 

مدیرکل سازمان‌های مردم نهاد و خیّرین سلامت با تبیین اقدامات صورت گرفته در اداره کل سازمان‌های مردم نهاد و خیّرین سلامت وزارت بهداشت به منظور حمایت از تشکل‌های مردمی، افزود: تلاش ما بر تسهیل هر چه بیشتر امور تشکل‌های مردمی است تا با خاطری آسوده‌تر در راه خدمت به نیازمندان گام بردارند. در همین راستا به دنبال اصلاح قوانین مالیاتی حاکم بر تشکل‌ها و تسهیل صدور مجوز فعالیت آنان هستیم.

شاهین شیرانی، رئیس  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تأکید بر اهمیت حضور به موقع کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی بر بالین بیماران و مصدومین، گفت: کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی خط مقدم درمان هستند که در اولین لحظات حادثه که لحظات طلایی محسوب می‌شوند یا به هنگام بروز شرایط اورژانسی برای بیماران، نقش بسیار تأثیرگذاری در نجات جان شهروندان دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود لزوم در دسترس بودن ناوگان، امکانات و تجهیزات مناسب برای اورژانس ۱۱۵ را خاطرنشان کرد و افزود: در حال حاضر به روزرسانی آموزش‌های تئوری و عملی کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی از اولویت‌های دانشگاه است.

شیرانی همچنین به اهمیت و ضرورت خدمات و فعالیت اردو‌های جهادی پزشکان و پیراپزشکان برای ارتقای وضعیت درمانی و بهداشتی در مناطق محروم استان تاکید کرد.

سید فرهاد عریضی، مشاور رییس و مدیر حوزه مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این مراسم، با اشاره به کارنامه درخشان خیّرین استان در سالی که گذشت، گفت: خیّرین سلامت استان اصفهان در سال ۱۴۰۱ به میزان ۶۵۰ میلیارد تومان در حوزه‌های مختلف بهداشتی و درمانی از قبیل بیمارستان سازی، خرید تجهیزات، اهدای زمین و سایر موارد به دولت کمک کرده اند.

عریضی با تشکر از زحمات همکاران خود در حوزه مشارکت‌های اجتماعی اظهار کرد: این حوزه در سال ۱۴۰۱ فعالیت‌های متراکمی داشت، به طوریکه کارشناسان این دفتر در این مدت مجموعاً ۵۸ بازدید از سازمان‌های مردم نهاد، ۲۲ بازدید از انجمن‌های خیریه درمانی و ۳۵ بازدید از بیمارستان‌های خیریه به ثبت رساندند.

فرهاد حیدری، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان، نیز در این همایش با اشاره به فرسودگی شدید ناوگان آمبولانس‌های استان و استهلاک و زمین گیر شدن بیش از ۶۰ دستگاه آمبولانس، اظهار کرد: امیدواریم با یاری و مشارکت بیش از پیش خیّرین سلامت در حوزه بازسازی آمبولانس‌ها و بهبود وضعیت پایگاه‌های اورژانس، شاهد ارتقای کیفیت خدمات اورژانس و رضایتمندی بیشتر مددجویان باشیم.

برچسب ها: خیرین سلامت ، خیرین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.