مهدی باقری در گردهمایی دانشجویان استعدادهای درخشان و نخبگان وزارت بهداشت گفت: برای استفاده از ظرفیت دانشجویان نخبه در تصمیم گیری و حل مشکلات نظام سلامت، کمیته مرکزی دانشجویان استعداد درخشان تشکیل شده و تمام تلاش ما در مسیر سیاست گذاری و برنامه ریزی برای پشتیبانی مادی و معنوی از این گروه هدف است.
مدیر کل امور نخبگان و استعدادهای درخشان وزارت بهداشت از تشکیل شبکه و اندیشکده نخبگان در داخل کشور خبر داد و افزود: در نظر داریم تا جلسات هیات اندیشه ورزان را در دانشگاههای علوم پزشکی کلان مناطق تشکیل دهیم.
وی با اشاره به این نکته که دانشجویان نخبه و استعدادهای درخشان، جزو سرمایههای اصلی کشور هستند، افزود: امید است بتوانیم با حضور این قشر فرهیخته، چرخه دانش را به سرمنزل مقصود برسانیم و با استفاده از افکار سازنده و ایدههای نو، مشکلات نظام سلامت را برطرف کنیم.
باقری تصریح کرد: هدف ما استفاده از توان حداکثری استعدادهای درخشان کل کشور و نه فقط تهران چه در سطح اعضای هیات علمی و چه در سطح دانشجویان است.
وی با تاکید بر بازنگری شاخصهای سنجش المپیاد علمی دانشجویان وزارت بهداشت، اظهار کرد: شیوه نامه کلی برگزاری المپیاد علمی باید مورد بازنگری و اصلاح قرار گرفته است.
باقری افزود: برنامههای قرارگاه راهیان پیشرفت همسو با المپیاد علمی باید در راستای حل مشکلات نظام سلامت پیش رود.
ایجاد آیین نامه مشابه آیین نامه ۴۰ امتیازی، آسیب شناسی المپیاد علمی، افزایش تسهیلات طرح نیروی انسانی و خدمت سربازی ویژه دانشجویان استعدادهای درخشان، باز تعریف مفهوم نخبه و چند بعد سازی نخبگان و ایجاد شبکه جهانی نخبگان اسلام از دیگر محورهای اصلی در سخنرانی مدیر کل امور نخبگان و استعدادهای درخشان وزارت بهداشت بود که مطرح شد.