محمدطیب صحرایی، استاندار کرمانشاه شامگاه امروز (۲۹ فروردین) در نشست سه ساعته با دانشجویان دانشگاههای استان، گفت : باوجود اینکه در استان مسائل و مشکلات زیادی داریم، اما ظرفیتها و فرصتهای بسیاری در استان داریم.
وی با تاکید بر اینکه در دانشگاههای استان این ظرفیت وجود دارد که برای حل بسیاری از مشکلات استان ورود کنند، خاطرنشان کرد: برای نمونه حاضریم صفر تا صد یکی از مرزهای استان را در اختیار دانشگاهیان قرار دهیم تا با استفاده از ظرفیت و وجاهت علمی در آن تحولاتی را ایجاد و ثروت خلق کنند. البته این پیشنهاد را سابقا به دانشگاهیان دادهام، اما هنوز جوابی نگرفتهام.
صحرایی با بیان اینکه دانشگاههای ما باید تاثیرگذار باشند، گفت: متاسفانه برخی از دانشگاههای ما تنها به پذیرش دانشجو و صدور مدرک برای آنها اکتفا کرده اند و اگر هم آنها را از کرمانشاه خارج کنیم و به نقطه و یا استانی دیگر ببریم، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و تغییری در صنعت، رفاه و کشاورزی و... مردم رخ نمیدهد.
وی بر لزوم توجه دانشگاههای استان به مسئولیت اجتماعی خود تاکید کرد و افزود: در استان حدود سه هزار معتاد متجاهر داریم که از یک هفته قبل از تعطیلات نوروز تاکنون حدود ۱۶۰۰ نفر از آنها را جمع آوری کرده ایم. این معتادین بخشی از جامعه ما هستند که گرفتار این معضل شده اند، بنابراین معتقدم که گروههای جامعه شناسی و روانشناسی دانشگاهها باید برای کمک به این جامعه پای کار بیایند.
استاندار کرمانشاه اضافه کرد: برای سایر مشکلات موجود در استان هم مانند تنش آبی، این دانشگاهها هستند که باید به عنوان مسئولیت اجتماعی خود ورود کرده و راهکار و پیشنهاد اجرایی ارائه دهند.
وی خاطرنشان کرد: ارزش کار دانشگاهی را میدانم و مشتاقم دانشگاههای استان در سازندگی نقش فعالی داشته باشند.
استاندار کرمانشاه با اشاره به دغدغهها و مطالباتی که دانشجویان در این نشست مطرح کردند، اظهار کرد: دانشجویان صادقانه، صریح و شفاف دغدغههای خود را در فضایی پر شور و نشاط بیان کردند.
وی ادامه داد: مجموعه دیدگاهها و پیشنهادات بسیار خوبی توسط دانشجویان در این نشست عنوان شد و معتقدم این قشر میتوانند به عنوان بدنه فرهیخته جامعه، در بسیاری از کارها کمک کننده باشند.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر تداوم برگزاری چنین نشست هایی، گفت: باید در فضایی مبتنی بر انصاف، گفت و گوی متعادل و حفظ احترام، بین جامعه دانشگاهی و مسئولین چنین نشستهایی برگزار شود.
وی یادآورشد: طی چندماه گذشته که به استان آمده ام، نشستهایی را با اساتید دانشگاهی، حوزویان و گروههای مختلف داشته ام که در آنها آرمانها و اینکه باید "به کجا برسیم" را به هم یادآوری کردهایم، افزود: از نشستهای بعدی باید یک پله بالاتر برویم و پیشنهادهای اجرایی با تقویم مشخص ارائه کنیم.
وی با تاکید براینکه نشستهای بعدی باید "پیشنهاد محور" شود، گفت: برخی از دانشجویانی که در این نشست گلایههای خود را مطرح کردند، خواستار کمک استان به دانشگاهها شدند، این درحالی است که دانشگاه محل خلق ثروت است .