محمدرضا نقوی گفت: نهالهای صنوبر، گردو، گیلاس و گلابی در بین جوامع محلی روستاهای هدف ترسیب کربن با هدف زراعت چوب و ایجاد باغ سال گذشته توزیع شده است.
معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: سال گذشته بیش از ۴ هزار اصله گل محمدی و ۱۲۱ هزار نشاء گیاهان دارویی مثل آویشن و اسطوخدوس نیز توزیع شده است.
او ادامه داد: نهالکاری مثمر و غیر مثمر، کشت گیاهان دارویی، برگزاری دورههای آموزشی، تشکیل صندوقهای خرد اعتباری روستایی، بانکت بندی و اصلاح اراضی شیب دار از جمله اقدامات انجام شده در اجرای این طرح است.
نقوی با تاکید بر اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، گفت: طرحهای ترسیب کربن مدل موفق طرحهای مشارکت مردمی در منابع طبیعی گلستان است و هدف ترسیب کربن مشارکت جوامع محلی، حفاظت از منابع طبیعی و کاهش گازهای گلخانهای است.
معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با تاکید بر اینکه مردم مهمترین نقش را در مراقبت از منابع طبیعی دارند، افزود: اثر بخشی طرح ترسیب کربن در جهت حفظ و حراست از عرصههای منابع طبیعی، اشتغالزایی، افزایش دانش منابع طبیعی و زیست محیطی در منطقه دیده میشود.
طرح ترسیب کربن با هدف رسوب گذاری کربن برای افزایش پوشش گیاهی در برابرگازهای گلخانهای اجرا می شود.