پایگاه خبری راه و شهرسازی، مهدی خسروی بنجار مدیرکل فرودگاههای استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ اقدامات قابل توجهی در فرودگاه زاهدان انجام شد، برای مثال در فرودگاه زاهدان در بخش ایمنی نصب سامانههای کمک بصری در باند ۲۵ راست صورت گرفت. همچنین پروژه ساماندهی محاوط و روکش و آسفالت محاوط، بهسازی تأسیسات و نیروگاه اضطراری، بهسازی منازل سازمانی و مأمورسراها، بهسازی سقف ترمینال، بهسازی سرویسهای بهداشتی، عایقکاری لولههای رفت و برگشت سیستم سرمایشی انجام شد.
خسروی بنجار افزود: ساختمان سامانههای کمک ناوبری یا ایستگاههای CNS بهسازی شد، بخشی از جاده حفاظتی آسفالت شد و بهسازی سیستم روشنایی ایرساید و لندساید، ساماندهی فضای سبز، تعمیر و بازسازی خودروی اطفای حریق ایستگاه آتشنشانی و سیستم اعلان حریق ترمینال فرودگاه زاهدان و بهسازی باسکولهای بار و تسمه نقالههای بار مسافری نیز انجام شد.
وی ادامه داد: خرید و احداث مخازن آب ۸۰ مترمکعبی، خرید و نصب دوربینهای پایش تصویری دیوار حفاظتی به منظور ارتقاء امنیت، خرید یک دستگاه دیزل ژنراتور سیار ۱۵۰ کاوا و روکش آسفالت لاین خروجی بلوار اصلی فرودگاه زاهدان از دیگر اقداماتی بود که در سال ۱۴۰۱ در فرودگاه زاهدان به انجام و اتمام رسید.
مدیرکل فرودگاههای استان سیستان و بلوچستان با اشاره به راهاندازی سامانه شبیه سازی برج تقرب پرواز فرودگاه زاهدان، در خصوص افزایش پروازها تصریح کرد: در دو مسیر تهران و مشهد افزایش پرواز صورت گرفت به گونهای که مسیر زاهدان-تهران روزانه شده و در نوبتهای صبح، ظهر، عصر و شب پرواز برقرار است.
وی خاطرنشان کرد: پروازهای یادشده از طریق هواپیمایی کاسپین، چابهار ایر و سپهران صورت میگیرند.
خسروی بنجار در بخش دیگری از سخنان خود به آمادگی این فرودگاه برای پروازهای حج و اعزام زائرین به سرزمین وحی اشاره کرد و گفت: به منظور برقراری پروازهای حج و آمادگی لازم این فرودگاه، ترمینال ورودی خروجی فرودگاه زاهدان بهسازی شد و با بهینه سازی اقدامات لازم حرکت مسافر و جامهدان، کلیه فرآیندهای پذیرش زوار انجام میشود و فرودگاه زاهدان آمادگی پذیرش پروازهای حج را در راستای خدماترسانی مطلوب به زائران خانه خدا را دارد.
وی تکمیل کرد: هرسال از فرودگاه بین المللی زاهدان برای حدود ۱۵۰۰ الی ۲۰۰۰ نفر پرواز حج صورت میگیرد.