سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار کردستان:

ظرفیت مساجد برای مطالبه گری استفاده شود

زارعی کوشا گفت: از ظرفیت مساجد و محلات برای نهادینه کردن مطالبه‌گری در جامعه باهدف رفع مشکلات و انجام بهتر وظایف توسط مدیران استفاده شود.

اسماعیل زارعی‌کوشا استاندار کردستان شامگاه شنبه در همایش استانی محلات اسلامی کردستان که در حسینیه ستاد سپاه بیت‌المقدس برگزار شد، اظهار داشت: از ظرفیت مساجد و محلات برای نهادینه کردن مطالبه‌گری استفاده شود ضمن اینکه از ظرفیت مطالبه‌گری نیز برای رفع مشکلات بهره گرفته شود چراکه این موضوع باعث بهتر شدن خدمات مسئولان خواهد شد.

او تاکید کرد: همه این عوامل در راستای مردمی‌سازی و عمیق‌تر کردن رابطه مسئولان با بدنه اجتماعی جامعه خواهد بود. 

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم با شعار مردمی بودن پای کار آمده که سفر شخص رئیس جمهور به تمام استان‌های کشور در کمتر از یکسال بیانگر این موضوع است.

زارعی‌کوشا با اشاره به اینکه همه مدیران باید در سطوح مختلف، شعار دولت را محقق کنند، بیان کرد: مقام معظم رهبری در یکی از بیانات خود تاکید ویژه‌ای بر مردمی‌بودن داشتند و خواستار ادامه این روند هستند.

استاندار کردستان ادامه داد: البته صرف در بین مردم بودن و ملاقات مردمی داشتن کفایت نمی‌کند، آنچه از مردمی بودن انتظار می‌رود این است که مردم به راحتی مدیران را برای مطالبه‌گری خود در دسترس داشته باشند و حرف موثری از زبان مسئولین بشنوند.

زارعی‌کوشا اذعان کرد: در بین مردم بودن باعث تسهیلگری امور و کار‌ها می‌شود و این همان چیزی است که رهبری از مسئولان خواسته است.

او افزود: مساجد ظرفیت‌های بسیاری دارد و همانطور که از گذشته‌ها محلی برای رفع و رجوع مشکلات مردم هم چنین برگزاری اجتماعات سیاسی و اجتماعی بوده است اکنون نیز باید از ظرفیت مساجد برای احیای مطالبه‌گری استفاده کنیم و با ابتکار‌های مختلف باعث احیا شدن این ظرفیت شویم. 

او نظام اسلامی را نظامی بر مبنای آرای عمومی دانست و گفت: نظامی که ما داریم نظام مردمی است و اکنون هر ۲ سال یک انتخابات بزرگ در کشور داریم که نوعی توجه به مطالبه‌گری مردم است.

زارعی‌کوشا گفت: از موضوعاتی که به مطالبه‌گری و خدمت و در نهایت به اعتماد عمومی آسیب می‌رساند رقابت‌هایی است که مطالبه‌گری را به عنوان یک ابزار مورد استفاده قرار می‌دهد.

استاندار کردستان افزود: وعده‌های بی‌پایه و عدم تحقق آن توسط برخی از نامزد‌های انتخاباتی از جمله آسیب‌هایی است که مطالبه‌گری را با چالش مواجه می‌کند، گاهی رقابت بر سر مبارزه با فساد، باعث ایجاد یک فساد بزرگتری شده است.

او با اشاره به اینکه عدم مطالبه‌گری باعث می‌شود که مسایل در پیچ و خم کار‌ها به فراموشی سپرده می‌شود خاطرنشان کرد: مطالبه‌گری برای مسئولینی که متعهدانه خدمت می‌کنند، قطعا مفید است.

زارعی‌کوشا افزود: در مطالبه‌گری به دنبال کار‌های بزرگ نباشیم، چون انجام کار‌های کوچک باعث خوشحالی و رضایت‌مندی مردم خواهد شد لذا در محلات این کارهاست که نتیجه می‌گیرد چنانچه که باید به فکر انجام کار‌های بزرگ نیز باشیم.

او افزود: با محوریت ائمه جمعه و بسیجیان و معتمدین محلات، کار‌های کوچک انجام شود و فقط به دنبال ایجاد اشتغال نباشیم.

استاندار کردستان وعده‌های به سرانجام نرسیده را دلیل بسیاری از مشکلات عنوان کرد و گفت: بسیاری از مشکلات وعده‌هایی است که سالیان سال باقی مانده و با این کار بر ریشه اعتماد مردم تیشه می‌زند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.