موسوینژاد گفت : پیشبینی میشود در سال تحصیلی آینده ۱۰ دبستان و چهار دبیرستان دیگر بیرجند در دورههای اول و دوم ابتدایی و متوسطه دونوبته شوند.
وی افزود : در حال حاضر ۲۱۵ دبستان با ۳۹ هزار و ۵۰۰ دانشآموز و ۳۵۲ معلم در شهرستان بیرجند فعال هستند که از این تعداد ۸۷ آموزشگاه در روستاها و ۱۶ مدرسه نیز در شهرکهای اقماری حاشیه شهر قرار دارند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی ادامه داد: خیرین مدرسهساز در بیست و پنجمین جشنواره خیرین مدرسهساز، پرداخت مبلغ ۸۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای احداث ۱۳۷ کلاس درس و ۶ فضای جانبی در استان را تعهد کردند که تاکنون ۸۰ درصد آن محقق شده است.
وی با اشاره به اختصاص معادل همین مبلغ توسط دولت برای احداث فضاهای آموزشی و پرورشی گفت: با وجود همه این تلاشها معضل فضاهای آموزشی و پرورشی همچنان یکی از چالشهای آموزش و پرورش در خراسان جنوبی به شمار میرود.
موسوینژاد همچنین بر تولیدی کردن هنرستانها و توانمندسازی عقیدتی، علمی، مهارتی و فرهنگی دانشآموزان در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در راستای مهار تورم و رشد تولید تاکید کرد.
وی افزود: پیشبینی میشود در سال تحصیلی آینده شاهد رشد ۶۵۰ نفری دانشآموزان دورههای متوسطه در مرکز استان باشیم و باید برای حل معضل جمعیت دانش آموز چاره ای اندیشید.