سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مجوز ۸ کارخانه تولید خوراک آبزیان در کهگیلویه و بویراحمد صادر شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: عملیات اجرایی تعدادی از کارخانه های تولید خوراک آبزیان آغاز و به تعدادی نیز تسهیلات پرداخت شده است.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی این استان گفت: کهگیلویه و بویراحمد رتبه سوم شیلات کشور را دارد، اما با وجود نیاز به ۱۲۰ هزار تن خوراک آبزیان در طول سال، حتی یک گرم خوراک آبزیان در این استان تولید نمی‌شود.

علی معتمدی پور میزان تولید سالانه شیلات در کهگیلویه و بویراحمد را ۲۰ هزار تن اعلام کرد.

معتمدی پور همچنین از صدور مجوز ساخت ۳۲ هزار تن سردخانه در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و گفت: مجموع زیرساخت‌های سردخانه‌ای استان از ابتدای انقلاب تاکنون، ۱۷ هزار تن بود که اکنون ۳۲ هزار تن مجوز سردخانه گرفته شده است.

او با بیان اینکه در سفر دوم رئیس جمهوری به استان تلاش می‌شود برای این طرح تسهیلات تصویب شود اضافه کرد: چنانچه ۵۰ درصد این میزان از سردخانه‌ها تکمیل شود تحولی اساسی در استان ایجاد می‌شود.

معتمدی پور با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد در زمینه دامپروری جزء پنج استان اول کشور است ادامه داد: ۷۰ درصد هزینه‌های دام در این استان مربوط به تأمین خوراک است.

او گفت: با اقدامات انجام گرفته طی یکسال و نیم اخیر ۱۵۰ هزار تن به ظرفیت خوراک دام، طیور و آبزیان در شهرستان‌های مختلف استان افزوده شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از راه اندازی ۲ زنجیره تولید مرغ با ظرفیت یک میلیون قطعه‌ای و۲۵۰ هزار قطعه‌ای دراستان خبر داد و افزود: هر زنجیره‌ای شامل پنج حلقه تولید مرغ تخم‌گذار، جوجه کشی، پرورش مرغ گوشتی، کشتارگاه، سردخانه، خوراک طیور است که باعث می‌شود نیاز استان به صورت زنجیره‌ای تأمین شود.

معتمدی پور با بیان اینکه ۱۴۰ مرغداری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد حدود ۱۱۰ مرغداری فعال هستند اضافه کرد: با راه اندازی تولید زنجیره ایی ، مرغداری‌های راکد  نیز به صورت قراردادی  فعال می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: همچنین مجوز ۲۶ مرغداری انفرادی و ۶ کارگاه مرغ تخم‌گذار صادر شده است که راه اندازی این مرغداری‌ها به افزایش تولید و مهار تورم کمک می‌کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.