سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازرسی بهداشتی از تولید و توزیع مواد غذایی در هرمزگان

مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در ماه مبارک رمضان از هزار و ۶۰۰ مسجد،حسینیه و محل‌های برگزاری مراسمات مذهبی بازرسی شد.

دکتر مریدی گفت: در این طرح که همزمان با ماه مبارک رمضان آغاز شد، نظارت‌های بهداشتی بر فعالیت مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی از جمله محل‌های تهیه و فروش زولبیا، بامیه، شیرینی سنتی، آش و حلیم، مساجد و اماکن متبرکه، رستوران ها، کبابی‌ها و اغذیه فروشی‌ها تشدید شد.

او گفت: همچنین در طرح سلامت رمضان تعداد بیست هزار بازدید از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و سامانه‌های آبرسانی صورت گرفته است که بیش از ۷ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی در استان کشف و معدوم شد.

مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: از اماکن فروش زولبیا، بامیه، آش و حلیم ۳۲۰ نمونه برداری و برای کنترل مواد غذایی به آزمایشگاه غذا و دارو ارسال شد.

دکتر مریدی گفت: در این بازدیدها، بیش از ۸۰ واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی و تعداد ۵۰ واحد متخلف نیز پلمب شد.

او گفت: در این طرح تعداد ۱۳ هزار مورد کلرسنجی و ۳۲۴ نمونه برداری از آب شرب مصرفی صورت گرفته است.

دکتر مریدی گفت: ۲۰ هزار و ۷۷۷ مورد سنجش مواد غذایی در طرح سلامت نیز صورت گرفته است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.