آیت الله لطفالله دژکام در نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی فارس در سال ۱۴۰۲ گفت: در طول سالهای پس از انقلاب و در گام دوم، ایمان اجمالی به انقلاب، اسلام و حرکت انقلابی کافی بود، اما در گام دوم، ایمان تفصیلی مورد نیاز است.
امام جمعه شیراز با اشاره به آیه ۱۳۶ سوره مبارک نسا گفت: خدا در این آیه میفرماید “یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا آمِنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَالْکِتَابِ الَّذِی نَزَّلَ عَلَىٰ رَسُولِهِ وَالْکِتَابِ الَّذِی أَنْزَلَ مِنْ قَبْلُ”،ای کسانی که (به زبان) ایمان آوردهاید، (به حقیقت و از دل هم) ایمان آورید به خدا و رسول او و کتابی که به رسول خود فرستاده و کتابی که پیش از او فرستاده (تورات و انجیل)؛ که در این آیه ایمان اول ایمان اجمالی است و همه قبول داریم، ولی در ادامه نیاز به ایمان تفصیلی است.
او با تاکید بر اینکه باید آموزش نسبت به تفاصیل احکام و خواستههای خداوند از مومنین را مد نظر قرار دهیم، به سامانه "مردم رسی" در فارس اشاره کرد و گفت: نباید کارکرد فعلی این سامانه برای حل مشکل یک استان ۵ میلیونی کافی بدانیم و باید ارتقاء آن را جدی بگیریم.
نماینده ولی فقیه در فارس با تصریح بر اینکه استان الگو شدن در کشور، نیازمند ارتقاء در ابعاد مختلف است، گفت: سوالی ایجاد شده است و آن این است که پیام زیادی به این سامانه ارسال میشود، اما آیا به همان اندازه هم رسیدگی میشود؟
آیتالله دژکام با بیان اینکه ارتقای این سامانه نیازمند حمایت از دست اندارکاران است، چرا که به آنها اعتماد داریم و تا آخر پای آنها باید بایستیم، گفت: باور به تاثیر گذار بودن امر به معروف و نهی از منکر زبانی را با چند فیلم کوتاه و پخش در فضای مجازی ثابت کردهایم؛ جوانان پای کار آمدهاند و توانمندی خود را به مسئلهای نشان دادند که شاید قدیمی ترها در آن مانده بودند.
او گفت: امروز به عدد ارسال ۶۰۰۰ پیامک به سامانه متبوع رسیدهایم، اما مطمئنا اگر به ۴۰ هزار نفر برسد ضمن آگاهی از موضوعات، بازخورد مثبتی به مردم هم داده خواهد شد.
امام جمعه شیراز گفت: در این سامانه نقش مردم تذکر لسانی، همراهی و مطالبه است و جایی که از آن رد شود، کار مدیران خواهد بود.
آیتالله دژکام که معتقد است بین اقداماتی که در حد آزمایشی است و اقدامی که قرار است الگو شود، فاصله است، عنوان کرد: اگر در شیراز به صورت ویژه موفق شویم، میتوان گفت که در فارس هم موفق شدهایم.
امام جمعه شیراز در ادامه این جلسه بر ضرورت ارائه گزارش کار برنامه نقشه مهندسی و تشکیل کارگاه بازآموزی برای پیشبرد اهداف در این زمینه تاکید کرد و گفت: باید کارگاه بازآموزی مدیران برای آغاز بکار نقشه مهندسی فرهنگی در سال ۱۴۰۲ برگزار و شرایطی فراهم شود تا آموزشهای لازم در این زمینه ارائه شود.