سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس جهاد کشاورزی استان سمنان:

تمهیدات لازم برای ذخیره سازی مرغ منجمد در استان سمنان انجام شود

قاسمی از مدیران جهاد در شهرستان‌ها خواست تا تمهیدات لازم برای ذخیره سازی مرغ منجمد را انجام دهند.

محمدرضا قاسمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان  در جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان اظهار داشت: در شهرستان‌ها تمهیدات لازم برای ذخیره‌سازی مرغ منجمد انجام شود و مدیران جهاد کشاورزی مباشرین را معرفی کنند تا ذخیره‌سازی به میزان مورد نیاز انجام شود.

وی درباره تأمین و توزیع مرغ منجمد در مرکز استان سمنان نیز گفت: برای مرکز استان نیز مقرر شد ۳۰ تن از غرب استان حمل و ذخیره سازی شده و به مراکز عرضه تحویل شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه در شرق استان سمنان در زمینه گوشت مرغ منجمد خرید مناسبی انجام شده است افزود: در شهرستان دامغان نیز مباشر شناسایی و معرفی شود و در این زمینه ترجیحاً بهتر است از مباشرین بومی و محلی آن منطقه ب استفاده شود.

قاسمی در زمینه تدارک گوشت گرم گوساله نیز گفت: هدفگذاری انجام شده با شرکت پشتیبانی امور دام بر این اساس خواهد که گوشت عرضه شده با قیمت مناسب تنظیم بازاری به ازای هر کیلو ۲۶۵ هزار تومان در کلیه شهرستان‌ها توزیع گردد.

وی افزود: توزیع گوشت گرم گوساله با الویت فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز ودر مراکز عرضه عمده انجام شود و در شهرستان‌ها نیز کنترل و نظارت لازم انجام شود تا گوشت گرم گوساله به دست مردم و مصرف کننده واقعی برسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تأکید کرد تا در ساعات توزیع گوشت گرم حتماً ناظر مقیم حضور داشته باشد.

قاسمی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر قیمت گوشت ران گوسفندی منجمد در بازار ۲۸۵ هزار تومان است و قیمت گوشت تنظیم بازار ۱۵۰ هزار تومان است باید تلاش شود در این زمینه نیز نظارت لازم انجام شود تا گوشت به طور مناسب توزیع به دست مصرف کننده برسد.

وی با بیان اینکه در ایام ماه مبارک رمضان نسبت به سایر ماه‌ها مصرف خرما بیشتر است بر لزوم توزیع مناسب این محصول تأکید کرد و گفت: باید کنترل کیفی لازم برای محصول خرما صورت گیرد چرا که حقوق مصرف کنندگان در اولویت است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه در شهرستان شاهرود و در یک اقدام مطلوب خرما در خودرو‌های یخچال دار در محل مصلا‌های نمازجمعه عرضه شده است افزود: برای اینکه خرما به طور مستقیم به دست مصرف کننده برسد بهتر است این روش در سایر شهرستان‌ها نیز انجام شود و از ظرفیت مصلا‌های نماز جمعه برای توزیع و فروش خرما در ایام ماه مبارک رمضان بهره گرفته شود.

قاسمی درباره شکر و وضعیت توزیع آن نیز گفت: از سهمیه تعیین شده تا کنون ۳۰ تن آن جذب شده و بیش از ۱۰۰ تن باقی مانده و تلاش شود تا مابقی جذب شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.