سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یکی از شیرینی‌های محلی شمال کشور معرفی شده است.

یکی از شیرینی‌های مناسب برای وعده افطار، دوشاب است که اغلب در شمال کشور تهیه می‌شود. توضیحاتی را درباره این شیرینی سنتی و نحوه تهیه آن در ویدئوی زیر می‌شنوید.

 

 

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
امیر
۲۱:۴۷ ۱۵ فروردين ۱۴۰۲
البته اساسا و در اصل اصطلاح دوشاب کلمه ترکی که شیره انگور هستش که تو استان های دیگه کشورمون هم اگه شیره محصولی رو بگیرن دوشاب میگن
و فوق العاده مقوی فقط کافیه تا یه تحقیق کوچیکه کنین تا بدونین چه معرکه ای هستش حالا چه دوشاب انگور یا خرما یا ...خیلی غذاها و شیرینی ها هم میشه باهاش پخت
ناشناس
۱۴:۲۸ ۱۵ فروردين ۱۴۰۲
دلم آب شد