سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توصیه‌های کاربردی برای کاهش مصرف قند

بیماران دیابتی باید برچسب‌های مواد غذایی را با دقت بخوانند.

متخصصان بر این باورند که  لازم نیست قند‌ها را کاملا کنار بگذارید، کافی است مصرف قند‌های خالص (قند و شکر) را برای خود محدود کنید.

افراد و به خصوص بیماران دیابتی باید  برچسب‌های مواد غذایی را با دقت بخوانند و خوردن دسر و شیرینی را برای زمان‌های خاص در نظر بگیرند.

بررسی ها نشان می دهد که افراد از کیک‌های تهیه شده از غلات سبوس‌دار یا شیرینی‌هایی که قند کمتری دارند، بیشتر استفاده کنند.

افرد به جای تنقلات شیرین، میوه تازه مصرف کنید. از میوه‌های تازه برای شیرین کردن و طعم دادن به ماست استفاده کنند و مصرف آجیل خام و خشکبار (برگه‌های میوه) را فراموش نکنید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.