سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پرداخت به موقع مطالبات قطعه سازان، ­راهکاری برای افزایش تولید خودرو ­

­رئیس انجمن قطعه سازان خودرو گفت: اگر قصد افزایش تولید خودرو را داریم، باید پول قطعه سازان به موقع پرداخت شود تا آن‌ها هم بتوانند سریعتر مواد اولیه را خریداری کرده و تولید را افزایش دهند.

محمدرضا نجفی منش، گفت:یکی از اصلی‌ترین چالش‌ها در صنعت قطعه سازی، کمبود نقدینگی و به تبع آن افزایش مطالبات قطعه سازان است در چند سال اخیر متاسفانه خودروساز سفارش به قطعه ساز می‌داد، اما پرداختی‌ها با تاخیر بود در حالیکه پرداختی‌ها باید به موقع صورت گیرد تا قطعه ساز بتواند افزایش تولید دهد.

رئیس انجمن قطعه‌سازان خودرو با بیان اینکه پرداخت به موقع پول قطعه سازان موجب افزایش تولید می‌شود، گفت: قرار شده است که تولید خودرو به بیش از یک میلیون و نیم میلیون دستگاه برسد، برای رسیدن به این افزایش تولید نیاز است که قطعه با سرعت بیشتری تولید شود و زمانی که قطعه تولید شود می‌توان تولید خودرو بیشتری داشت؛ اگر طلب قطعه ساز به موقع تسویه نشود تولید فعلی را از دست خواهیم داد.

به گفته نجفی منش، اگر این تسهیلات به موقع پرداخت نشود علاوه بر مشکلاتی که برای تولید ایجاد می‌کند، منجر به نارضایتی کارکنان این صنعت به دلیل تأخیر در پرداخت حقوق آن‌ها می‌شود و در نهایت نتایج منفی به همراه خواهد داشت.

او با بیان اینکه چالش‌های صنعت خودرو، نقدینگی، قیمت گذاری دستوری خودرو و مطالبات قطعه سازان است، گفت: تا زمانی که قیمت خودرو دستوری محاسبه می‌شود زیان خودروسازان افزایش می‌یابد، باید قیمت گذاری آزاد و به دست خودروساز صورت گیرد تا شاهد تک نرخی شدن آن باشیم. علاوه بر کمبود نقدینگی، نوسانات نرخ ارز نیز تاثیر منفی در بازار قطعه و خودرو داشته و فعالان این حوزه را با مشکل مواجه ساخته است.

برچسب ها: قطعات خودرو ، خودرو
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۴۳ ۱۰ فروردين ۱۴۰۲
هر کاری انجام بشه وحتی اگر تمام بودجه کشور هم صرف خودرو سازها شود بازهم وضع خودرو درست نخواهد شد چون خودرو سازها به چپاول مردم عادت کردن می‌توان با واردات خودرو جلو دزدی و فساد خودرو سازها را گرفت که آن هم به گمان نه دولت و وزارت صنعت ونه مجلس علاقه ای به این کار ندارن