سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ماموریت رئیسی به وزارتخانه‌های علوم و بهداشت برای تسهیل حضور دانشمندان در بخش‌های مختلف تولیدی کشور

رئیس جمهور، وزارتخانه‌های علوم و بهداشت را مامور کرد تا زمینه تسهیل حضور نیرو‌های ماهر و دانشمندان را در بخش‌های مختلف تولیدی کشور فراهم کنند.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهر کشورمان عصر روز سه‌شنبه (۸ فروردین) در ضیافت افطار با جمعی از اساتید دانشگاه و دانشمندان یک درصد پر استناد جهان، با اشاره به جایگاه علمی ایران در منطقه و جهان، جامعه علمی و به خصوص دانشمندان را تضمین کننده شتاب رشد علمی کشور دانست.

رئیس جمهور ارائه راهکار برای حل مسائل و مشکلات کشور را از ویژگی‌های علوم کاربردی دانست و با تاکید بر ضرورت ورود علوم کاربردی به میدان حل مسائل و مشکلات کشور، از دانشمندان و پژوهشگران خواست علاوه بر تلاش برای پیشرفت علمی و فتح مرز‌های دانش، با شناخت مسائل کشور، راهکار‌های عملیاتی برای رفع مشکلات، ارائه کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش از ضرورت توجه به تامین نیاز‌های جامعه علمی کشور گفت و افزود: با توجه به امکانات و ظرفیت‌های فراوان موجود در کشور، مشکلاتی مثل تامین مسکن اساتید و دانشمندان و یا اشتغال دانشجویان و فارغ التحصیلان دوره دکترا قابل حل است.

رئیس جمهور همچنین در پاسخ به درخواست برخی اساتید حاضر در جلسه برای تامین تجهیزات مورد نیاز امور پژوهشی مراکز علمی، بر ضرورت تقویت صندوق ویژه پژوهش در وزارت علوم و تامین بودجه مورد نیاز برای تهیه تجهیزات لازم از محل منابع این صندوق تاکید کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه هزینه در حوزه علم و دانش و دانشگاه‌های کشور حقیقتا سرمایه‌گذاری است، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی صحیح می‌توان علم و دانش بدست آمده در مراکز علمی را به ثروت پایدار تبدیل کرد.

وی با اشاره به ترفند‌های دشمنان برای جذب نخبگان کشور‌ها تاکید کرد: باید زمینه‌های حضور دانشمندان ایرانی را که سرمایه‌های عظیم کشور هستند در داخل فراهم کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه بخش تولید کشور به شدت نیازمند نیرو‌های ماهر، کاردان و دانشمند است، وزارتخانه‌های علوم و بهداشت را مامور کرد زمینه تسهیل حضور نیرو‌های ماهر و دانشمندان را در بخش‌های مختلف تولیدی کشور فراهم کنند.

موافقت با پیشنهاد تشکیل باشگاه دانشمندان برتر برای رصد مشکلات کشور و ارائه راهکار رفع آن‌ها از دیگر محور‌های صحبت‌های رئیس جمهور در این جلسه بود.

رئیس جمهور با تاکید بر تلاش برای ارتقای بهره‌وری در کشور، وجود بیش از ۱۰۰ هزار عضو هیئت علمی در کشور را ظرفیت مناسبی برای ارائه راهکار حل مشکلات از جمله افزایش بهره‌وری در کشور دانست.

رئیسی با اشاره به اینکه تجربه استفاده از ظرفیت دانشجویان، دانشمندان و اساتید دانشگاه‌های وزارتخانه‌های علوم و بهداشت در زمینه حل مسائل کشور موفق بوده است، گفت: روزگاری مردم برای تزریق واکسن کرونا به دیگر کشور‌ها می‌رفتند، اما دانشمندان ما با افتخار شش نوع واکسن تولید کردند و کشور از واردکننده واکسن به صادرکننده تبدیل شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۵۰ ۱۰ فروردين ۱۴۰۲
اگه اسمش واقعا دانش مند باشه یعنی دانش داشته باشه از این مملکت میره
الان کارگراش هم دوست دارن برن چه برسه به باسواد ها و پولداراش
ناشناس
۱۴:۱۱ ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
شما اول جلو دلالی و واسطه گری بگیر که اون دانشمند بعد یه سال به این نتیجه نرسه که اگر ماشین و گوسفند و .‌.. خرید فروش میکرد از دانشمند بودن براش بهتر بود !!
بعد بیا ورودشون و واحد تولیدی تسهیل کن .
اول شأن و منزلت ببر بالا
فراموش نشه که موفق بودن به پولدار تر بودن هست
الکی هم شعار ندین
معلم
۱۴:۱۱ ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
معوقات معلمان را پرداخت کنید
ناشناس
۱۳:۵۵ ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
دانشمندی درایران باقی نمانده است این چندتایی هم اگرباشندکشورراترک خواهندکرد...
ناشناس
۱۳:۲۷ ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
همه کسانیکه مهاجرت می کنند بوعلی سینا نیستند گاهی دوسه تا تست کنکور با بقیه فرقشونه!!!یه عده مستعد را پشت کنکور نگه میداریدیه عده متعهد را پشت بازار کار بعد برای بازگشت مهاجران ناسازگار تسهیلات گسترده میدبن!! این تسهیلات را به متعهدهای مستعدبدهیدتا خرج پیشرفت کشور بشه.
ناشناس
۱۳:۲۴ ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
کسی٣٠٠میلیون منزلی رهن کرده امسال١۵٠میلیون را ازارزش پولش کم شده و باید ازکجا بیاورد همان منزل را۶٠٠میلیون رهن کند دولت چکار میکند؟
ناشناس
۱۲:۰۲ ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
سلام ،

قرآن کریم ،
وَمَآ أَنفَقۡتُم مِّن شَيۡءٖ فَهُوَ يُخۡلِفُهُۥۖ وَهُوَ خَيۡرُ ٱلرَّـٰزِقِينَ ،


پیمان اشراقی.
Mfg
۱۲:۰۰ ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
من دانشجو هستم یکی از عیوب سیستم دانشگاهی ما اینه اولا انتظار داریم همه دکتری بگیرند صاحب شغل شوند باید صنایع طوری باشه کارها تقسیم و از دیپلم تا دکتری به ترتیب تو حوزه خودش صاحب شغل بشه و دوما دانشگاه ما زیاد تئوری است باید کنار دانشگاه تو صنعت کار کنه تا یک نفر تجربه کسب کنه سوما برای نظارت باید کلاس درس دوربین مدار بسته نصب بشه مثلا فنی حرفه ای استاد می بینه برای نظارت میان زود خودش را درست میکنه و وقتی ناظر میره یک ساعت می پیچونه
Mfg
۱۱:۴۴ ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
حالا بروید نگاه کنید استراماچونی سرمربی سابق استقلال چقدر دلار می گیرد و پولش از مردم بیت المال پرداخت میشه و چند سال حقوق یک فرد در ایران است و اگر اون پول را دانشگاه می آوردید با اون پول کلی برای دانشگاه ها امکانات ورزشی می ساختید
Mfg
۱۱:۴۰ ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
سلام نظر من اینطوری است اولا هیچ کس دوست نداره بره یک کشور دیگه کار کنه اگر ببینه شغل داره دوما یکی دیگر از پدیده ای که دانشجو میره یک کشور دیگه تنوع و بودن در جامعه چند ملیتی برای پیشرفتش است و گرنه من خودم شخصا هرجا باشم باز از شهر خودمون ارومیه دست نمی کشم اصولا یکی از عیوب اکثر دانشگاه های ما این است داخلی است اگر تبادل دانشجو با کشورهای دوست اطراف داشته باشیم پیشرفت بیشتر است و به نظر من یکی از عیوب برخی مدیران ما این است به جای هزینه کردن برای وارد کردن بازیکن فوتبال اگر این هزینه را برای تحصیل می کردند الان از کشورهای جهان دانشجو جذب می کردند و هر دانشجو هرجا درآمدش بیشتر باشد می‌رود اونجا و هر دانشجو وقتی وارد یک کشور می شود نه تنها دانشگاه بلکه اکثر صنایع پیشرفت می کنه از سوپر مارکت گرفته تا کارخانجات مواد غذایی و تاکسی ها و اجاره خونه ها. وقتی شما برای فوتبالیست خرج می کنی کلی دلار را می گیره و دیگه میره کشورش و پشت سرش را هم نگاه نمی کنه و اگر دانشگاه پیشرفت کنه و کنارش ورزش هم پیشرفت می کنه
پیمان اشراقی
۱۲:۰۲ ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
سلام ،

کم گوی و گزیده گوی ،
چون در .