سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نان‌های سنتی، افطاری خوشمزه هرمزگانی‌ها

نان‌های سنتی زینت بخش سفره‌های افطار هرمزگانی‌ها در ماه مبارک رمضان است.

عباس نوروزی معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت: تاکنون ۴۰ نوع نان سنتی از جمله نان شَل شَلو، تُموشی، چَمچَمو و کُلوکُو در استان هرمزگان شناسایی شده است.

نوروزی با بیان اینکه این نان‌ها زینت بخش سفره‌های افطار هرمزگانی‌ها در ماه مبارک رمضان است، گفت: مهارت پخت نان سنتی هرمزگان با شماره ۳۱۳ و نان توموشی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

او گفت: با توجه به یافته‌های باستان شناسی و کشف تنوره‌های باستانی پخت نان در رودان، قدمت پخت نان در هرمزگان به ۵ هزار سال پیش بر می‌گردد.

فرح امیری زاده کارشناس تغذیه نیز گفت: نان‌های سنتی هرمزگان به علت داشتن تخم مرغ، پنیر، روغن و سس ماهی (مهیاوه)، سرشار از انواع ویتامین ها، کلسیم و پروتئین است.

برچسب ها: نان های سنتی ، افطاری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.