سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نهضت بازگشت به مسجد مهمترین اولویت نهاد مذهبی کانون مساجد

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری استان کرمانشاه؛ نهضت بازگشت به مسجد را مهمترین اولویت این نهاد مذهبی مردمی دانست و در این راستا از اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری، آموزشی در حوزه‌های مختلف در کانون‌های مساجد شهری و روستایی استان کرمانشاه خبر داد.

حجت الاسلام افشین کلات‌پور مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری استان کرمانشاه در نشست خبری که به مناسبت سالروز تاسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در دفتر مدیریت این نهاد در استان کرمانشاه برگزار شد؛ کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را یک نهاد مردمی، غیر دولتی و غیر انتفاعی و کاملا انقلابی دانست که در سال ۷۱ به دستور مقام معظم رهبری برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمنان تاسیس شد.

وی هدف اصلی و مهم این نهاد را تربیت نیرو‌های متخصص، متعهد و انقلابی عنوان کرد و گفت: در این ۳۰ سال کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد منشاء خیر بسیاری در راستای کمک به مردم و تربیت نیرو‌های متخصص و متعهد و انقلابی بوده است.

حجت الاسلام کلات‌پور؛ توزیع ۸۰ تن گوشت در پویش مواسات و همدلی دوران شیوع کرونا در استان کرمانشاه با کمک برنامه سمت خدا و موسسه خیریه حضرت خدیجه، کمک‌های روحی و روانی پس از زلزله به زلزله زدگان و سیلبه سیل زدگان را از جمله این کمک‌ها دانست.

وی با بیان اینکه ۲۵ هزار کانون فرهنگی، هنری مساجد با سه میلیون عضو در کشور داریم، گفت: تمام کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور از طریق سامانه "فهما" یا بچه‌های مسجد به صورت آنلاین به هم متصل هستند و مهمترین هدف آن نیز همگرایی در اجرایی برنامه‌های فرهنگی و هنری با توجه به ظرفیت‌های بومی مذهبی هر منطقه و پرهیز از جزیره‌ای عمل کردن است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری استان کرمانشاه اجرای برنامه‌های عمرانی، اقتصادی در مناطق محروم را از اولویت‌های این نهاد دانست و گفت: تاسیس کانون‌های فرهنگی و هنری در مساجد محلات، شهرک و روستا‌های مناطق محروم از مهمترین برنامه‌های این نهاد است.

حجت الاسلام کلات‌پور بیان داشت: کانون‌های مساجد برنامه‌های هنری و فرهنگی و آموزشی مانند اجرای گروه سرود، تئاتر، کلاس‌های درسی، روباتیک، و کلاس‌های قرآنی، نقاشی و دیگر هنر‌ها را به صورت بسیار ارزان قیمت برای گروه‌های سنی مختلف محله اعم از کودکان و نوجوان، دختر و پسر و براساس فرهنگ بومی و ذائقه هر منطقه با ۱۶ سرفصل یا محور در دستور اجرا دارد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر استان کرمانشاه ۵۸۹ کانون فرهنگی و هنری مساجد با ۳۲ هزار عضو دارد که ۶۱ درصد آن‌ها در روستا‌ها و ۴۹ درصد در شهر‌ها در حال فعالیت هستند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری استان کرمانشاه مساجد را پرچم دار کار‌های فرهنگی جوامع اسلامی در طول تاریخ ذکر کرد و گفت: حکومت‌های اسلامی با مسجد کار‌های خود را شروع کردند و با مسجد باقی می‌مانند و با مسجد هم ادامه پیدا می‌کنند.

حجت الاسلام کلات‌پور از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم را راه اندازی نهضت بازگشت به مسجد عنوان کرد و بیان داشت: این نهضت در راستای پرهیز از جزیره‌ای عمل کردن در امور فرهنگی با هم افزایی همه دستگاه‌ها با محوریت مسجد راه اندازی شده است.

وی هدف از این نهضت را بازگشت جایگاه مسجد در جامعه مانند رسیدگی به امور محله به صورت ریش سفیدی عنوان کرد و گفت: در این راستا با شورای حل اختلاف دادگستری نیز تفاهم نامه‌هایی امضاء شده است.

حجت الاسلام کلات پور در آستانه ماه مبارک رمضان اجرای برنامه‌های قرآنی مانند برنامه ختم قرآن، مسابقات رشته‌های مختلف قرآنی و احکام را از جمله برنامه‌های کانون‌های فرهنگی هنری استان اعلام کرد.

وی از تجلیل کانون‌های برتر فرهنگی و هنری شهر کرمانشاه در روز شنبه ۲۷ اسفند ماه و شهرستان‌های غرب استان در تاریخ ۲۸ اسفندماه خبر داد و گفت: هفته گذشته از کانون‌های فرهنگی و هنری شهرستان سنقر نیز تجلیل به عمل آمد .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.