سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راه‌اندازی خط تولید بلوک‌های مواد غذایی دامی در لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: در همکاری مشترکی که با دانشکده کشاورزی داشتیم موفق به ثبت اختراع بلوک‌های مواد غذایی که به شکل آجر‌های سفالی هستند شده و با خرید دستگاه‌های مورد نیاز در حال راه‌اندازی خط تولید آن هستیم.

سیدعماد شاهرخی رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اظهار کرد: حوزه جهاد کشاورزی حوزه دانش‌بنیان است و هر اقدامی که صورت بگیرد به نوعی اقدام دانش بنیان است.

او افزود: از همه مراکز دانشگاهی و اساتیدی که داریم انتظار داریم هر چقدر که می‌توانند به ما کمک کنند، طی یک سال گذشته جلسات مستمری با حوزه تحقیقات کشاورزی و هم مراکز دانشگاهی به ویژه دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان داشتیم که در این زمینه اقدامات خوبی صورت گرفته است.

شاهرخی تصریح کرد: در حوزه نژاد‌های بومی دام و آبزیان، راه‌اندازی پارک‌های علم و فناوری، ارتقاء بهره‌وری مزارع، مواجهه با آفات و بیماری‌ها، تعداد شرکت‌های دانش بنیان، ۱۰۰۰ هکتار مزارع الگویی، الگوی کشت و کشت قراردادی، بهره‌وری در دیمزار‌ها و تبدیل و اجرای بهبود و غنی سازی مراتع از دستورالعمل‌های هیئت وزیران برای جهاد کشاورزی بوده که برای اجرای آن‌ها یک اولویت‌بندی انجام دادیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: با اولویت‌بندی‌هایی که انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم در دبیرخانه‌ای که تشکیل دادیم اقداماتی را انجام دهیم.

او تصریح کرد: ما در همکاری مشترکی که با دانشکده کشاورزی داشتیم توسط شرکت دانش بنیان کشاورزی اختراعی ثبت کردیم که طی آن یک سری بلوک‌های مواد غذایی را تهیه کردیم که شکل آجر‌های سفالی بوده و تمام مواد مغذی پروتئینی دام را در فصل‌های مختلف براساس میزان نیاز دام تهیه شدند که با خرید دستگاه‌های مورد نیاز در حال راه اندازی خط تولید آن هستیم.

شاهرخی بیان کرد: کاری دیگر که انجام دادیم جیره غذایی TMR بود که در استان ما با همکاری اساتید دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی شروع شد.

این مسئول گفت: طی آن یک جیره غذایی با قیمت ۵۵۰۰ تومان یعنی نزدیک به کاه، ولی با پروتئین سه برابر تهیه شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اضافه کرد: کار دیگری که انجام شده بحث ضایعات زیتون است که در حال حاضر حدود ۴۰۰ تن ضایعات زیتون در مزارع سپاه حضرت ابوالفضل (ع) داریم که با پروتئین ۳.۵ می‌توانیم از آن در جیره مواد غذایی استفاده کنیم که علاوه این مزارع حدود هزار تن در سال بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.

 

برچسب ها: جهاد کشاورزی ، دام
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.