سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کمک ۱۵.۷ تریلیون دلاری هوش مصنوعی به اقتصاد جهانی تا سال ۲۰۳۰

۱۵.۷ تریلیون دلار توسط هوش مصنوعی به اقتصاد جهانی تا سال ۲۰۳۰ کمک خواهد کرد

گیریش چاندرا مورمو، حسابرس کل هند با تأکید بر ضرورت به کارگیری مسئولانه هوش مصنوعی، تصریح کرد که این فناوری نوظهور می‌تواند به میزان ۱۵.۷ تریلیون دلار به اقتصاد جهانی تا سال ۲۰۳۰ دارد.

مورمو در سخنان افتتاحیه خود در نشست مقامات ارشد SAI۲۰، همچنین از نیاز به تعادل رشد کوتاه مدت با پایداری بلندمدت اقتصاد آبی حمایت کرد، زیرا اقتصاد آبی می‌تواند تفاوت قابل توجهی در کره زمین و بقای آن ایجاد کند.

SAI۲۰ با انتخاب دو موضوع اقتصاد آبی (جنبه پایداری) و هوش مصنوعی مسئول (فناوری‌های نوظهور) به عنوان فرصت‌ها و دغدغه‌های عصر جدید، بر نیاز به تعادل جنسیتی در رشد پایدار در اقتصاد آبی تأکید کرد.

از آنجایی که هند ریاست G۲۰ را بر عهده دارد، کنترلر و حسابرس کل هند (CAG) رئیس SAI۲۰ گروه شرکت کننده موسسات عالی حسابرسی (SAI) G۲۰ است.

مورمو با بیان اینکه نظر کارشناسی در سمپوزیوم اخیراً سازماندهی شده توسط SAI در لاکنو روشن کرد که دموکراتیک شدن فناوری‌های هوش مصنوعی اجتناب ناپذیر است، گفت: "امروز ما به سطحی رسیده ایم که هوش مصنوعی می‌تواند تا سال ۲۰۳۰ به میزان ۱۵.۷ تریلیون دلار به اقتصاد جهان کمک کند.

وی گفت: هوش مصنوعی پتانسیل رشد اجتماعی و اقتصادی را دارد و با مداخله هدفمند و به موقع می‌توان از آن برای منافع شهروندان و کشور استفاده کرد.

برخی از زمینه‌هایی که هوش مصنوعی می‌تواند حل کند عبارتند از: مراقبت‌های بهداشتی، خرده فروشی، مالی، کشاورزی، غذا، منابع آب، محیط زیست و آلودگی، آموزش، نیاز‌های ویژه، حمل و نقل، انرژی، ایمنی عمومی، مدیریت بلایا وقضاوت.

منبع: الیوم السالیع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.