جعفر میعادفر، رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: از اول اسفند امسال تا کنون ۱۴ نفر بر اثر حوادث چهارشنبه سوری فوت کرده اند که هفت نفر در تبریز، چهار نفر در تهران، یک نفر در همدان، یک نفر در ارومیه و یک نفر در قزوین هستند.
به گفته وی بر اثر بروز حوادث ناشی از مراسم چهارشنبه سوری و انفجار مواد محترقه تعداد ۳۵ مصدوم بستری شده که ۶ نفر از آن ها در بخش مراقبت های ویژه هستند.
او بیان کرد: تا به این لحظه تعداد ۲۲۹ نفر از مصدومان درمان و ترخیص شده و ۱۴ مجروح در محل درمان شده اند.
او اضافه کرد: در سال جاری ۶۲ مورد آسیب به چشم، ۱۰ مورد سوختگی و ۴۲ قطع عضو داشته ایم و یک مورد آسیب به آمبولانس اورژانس نیز گزارش شده است.
او گفت: بیشترین تعداد مصدومان ناشی از حوادث چهارشنبه سوری مربوط به استان های تهران، آذربایجان شرقی و کرمانشاه است.
میعاد فر تاکید کرد: اگر لباس به پوست بدن چسبیده بود نباید لباس را جدا کنند و از ترکاندن تاول جدا بپرهیزند؛ در صورت بروز آسیب به چشم سعی کنید تا چشم را شستوشو دهیدو از ابزارهای سنتی مانند سیب زمینی و خمیر دندان برای درمان سوختگی استفاده نکنید و بیمار آسیب دیده را به دلیل شوکه بودن، گرم نگه دارید.
او افزود: عضو قطع شده را همراه خود به بیمارستان برده زیرا احتمال انجام پیوند اعضا وجود دارد.
میعادفر ادامه داد: بیماران قلبی و عروقی، زنان بارداری که نزدیک زایمانشان است، همچنین کودکان خردسال به همراه سالمندان قشر آسیب پذیر تری هستند و صدای ناشی از انفجار مواد محترقه باعث بروز آسیب های غیر مستقیم مانند وحشت و حتی بروز سکته قلبی در بیماران قلبی و سالمندان و همچنین ترس زنان باردار و به خطر افتادن سلامتیشان می شود.
شبی که حتی خیلی از اساتید معنی و چرایی شکل گیریش رو نمیدونند
حتی نام اصلی شب چهارشنبه سوری از تاریخ حذف شده!
نام اصلی شب چهارشنبه سوری،شب زاد هستش (یعنی شب تولید مثل و...)،
ایرانیان باستان محاسبه گر های خیلی دقیقی بودند و حتی تاریخ تولد فرزند برایشان خیلی مهم بود،و نشان آتش برای دعوت از ارواح پاک ( به اصطلاح فرود آمدن مجدد روح اهورا و جای گیری در جسم کودک آنها) انجام می شده،و محاسبه گری آنها به این دلیل شکل دهی شده بود که زمان تولد فرزندان شان با زمان تولد حقیقی اهورا یکسان باشد،و...