برات الله زیدآبادی رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: برای تولید این مقدار گوشت مرغ ۱۰ میلیون و ۵۵۷ هزار قطعه جوجهریزی در ۲۵۰ مرغداری سبزوار انجام شده است.
او افزود: توسعه زنجیره صنعت مرغ از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجهریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار ادامه داد: عمده گوشت مرغ تولیدی سبزوار در استان خراسان رضوی مصرف و بخشی از آن نیز به دیگر استانهای کشور ارسال شده است.
زیدآبادی بیان کرد: شهرستان سبزوار سالانه با تولید بیش از ۲۵ هزار تن گوشت مرغ، تامین کننده یک چهارم نیاز استان خراسان رضوی به این ماده پروتئینی است.
او تصریح کرد: سبزوار از قطبهای مهم پرورش دام، طیور و آبزیان در خراسان رضوی است و ۳۵ درصد اشتغال این شهرستان در حوزه دامپروری و پرورش طیور است.