علی جهانی با بیان اینکه تحقق توسعه اقتصادی با مشارکت همه اقشار مختلف جامعه صورت میگیرد، اظهار کرد: اهمیت جایگاه زنان در اشتغال و تولید، ایجاد و تقویت تعاونیهای بانوان منجر میشود تا زنان در کنار مردان به تولید سرمایه و ارائه خدمات اجتماعی، اقتصادی و سایر فعالیتها بپردازند.
وی با اشاره به اینکه اشتغال زنان موجب ایجاد معیشت و رفـاه خانواده میشود، افزود: کل تعاونیهای بانوان در لرستان تاکنون ۵۳۴ شرکت با ۳ هزار ۷۹۷ عضو به ثبت رسیده است.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان فعالیت عمده تعاونیهای بانوان استان را در زمینههای تأمین نیاز تولیدکنندگان، صنایعدستی، فرش دستباف عنوان کرد و گفت: از کل تعاونیهای ثبت شده بانوان در استان ۳۳۱ شرکت تعاونی با ۲ هزار و ۴۹۱ نفر عضو هماکنون فعال بوده و در زمینه تولید و مشارکت در عرصه اقتصادی کشور فعالیت میکنند.
جهانی به ترغیب زنان در ورود به عرصه مشاغل خانگی تأکید و خاطرنشان کرد: تمام افرادی که در مشاغل خانگی مشغول به کار هستند و برای تأمین مواد اولیه و فروش محصولات خود به مؤسسات واسط نیاز دارند میتوانند با تشکیل تعاونیهای تأمین نیاز به این هدف نائل شوند.
وی ترویج و توسعه فرهنگ تعاون در میان اقشار مختلف جامعه بهویژه فارغالتحصیلان دانشگاهی را ضروری عنوان کرد و گفت: کار جمعی و استفاده از خرد جمعی و تجمیع سرمایههای فردی میتواند در ایجاد شغل و معیشت افراد مؤثر باشد و تشکیل شرکتهای تعاونی یکی از مهمترین راه در این خصوص است.