سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ایمانی‌پور:

هنر دریچه خوبی برای همکاری با کشورهای مختلف است

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: هنر دریچه خوبی برای ورود و همکاری با کشورهای مختلف است، بدین صورت که تعاملات راحت‌تر انجام می‌شود.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی پیش از ظهر امروز (۱۵ اسفندماه) ضمن بازدید از بخش‌های مختلف فرهنگستان هنر با بهمن نامورمطلق، رئیس و مدیران این مجموعه هنری، دیدار و گفتگو کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور با تبریک فرارسیدن میلاد با سعادت منجی دوعالم حضرت مهدی صاحب الزمان (عج)، به رویکرد تحول‌گرای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اشاره کرد و گفت: رویکرد جدی ما به صورت تحول‌گرایانه بوده است و همواره تقویت کانال‌های رسمی در گسترش ارتباطات فرهنگی بین‌المللی را پیش روی خود قرار داده‌ایم.

وی با ارایه عملکرد کوتاهی از اقدامات فرهنگی صورت گرفته از سوی نمایندگی‌های فرهنگی کشورمان، توضیح داد: در دوره جدید بنا به نیاز‌ها و انتظارات در تلاش هستیم با تدوین سند تحول، فعالیت‌های فرهنگی برون مرزی را با اقتدار بیشتر اجرایی کنیم.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: امروز دیپلماسی قوی و کارآمد اهمیت مضاعفی می‌یابد و به همین علت، امروز وظیفه ما و رایزنان فرهنگی کشورمان از گذشته حساس‌تر شده و تأکید می‌کنیم که رایزنان فرهنگی علاوه بر آشنایی با فراسوی مرز‌های جغرافیایی، نسبت به ظرفیت‌های داخل شناخت جامع و کامل داشته باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور اظهار داشت: امروز با توجه به شرایط موجود جهانی، نقش رایزنان و ارتباطاتشان مهمتر از گذشته است. ما ارتباطات منسجم با سازماندهی بهتر که به هم‌افزایی دو مجموعه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و فرهنگستان هنر بیانجامد را مدنظر قرار می‌دهیم.

 

وی با بیان اینکه هنر بدون نیاز به واسطه و یا شناخت خاصی در مخاطب خود تأثیرگذار است، ابراز کرد: با توجه به تجربیات مستقیمی که در این زمینه داشته‌ام، محصولات و دستاورد‌های فرهنگی و هنری ایران برای مخاطبان خارجی بسیار جذاب است و بدیهی است که ایران یکی از غنی‌ترین کشور‌ها در زمینه فرهنگ و هنر است.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ادامه داد: هنر دریچه خوبی برای ورود و همکاری با کشور‌های مختلف است، بدین صورت که تعاملات راحت‌تر و سریعتر برای پیشبرد اهداف فرهنگی و هنری ایران و معرفی شایسته آن به دنیا انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور در عین حال، تقویت روابط فرهنگی کشور‌ها بر پایه اقتصاد فرهنگی را یکی از برنامه‌های تحولی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برشمرد و از نقش تسهیل‌گرانه رایزنان فرهنگی ایران در خارج از کشور در توسعه صادرات محصولات و خدمات فرهنگی یاد کرد.

وی امضای تفاهمنامه همکاری بین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و فرهنگستان هنر با هماهنگی رایزنی‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور را موجب هم‌افزایی و شکل‌دهی نظام‌مندتر به همکاری‌ها با توجه به پتانسیل‌های دو طرف خواند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی پیشنهاد برگزاری نشست وبیناری بین مدیران فرهنگستان هنر و همتایان آنان در پنج کشور دنیا در حوزه شرق را داد و گفت: این گونه نشست‌ها می‌تواند در رشد و توسعه کشور در زمینه هنر و همچنین، شناسایی و معرفی هرچه بهتر دستاورد‌های هنری تأثیر بسزایی داشته باشد.

مشتاق همکاری با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و رایزنان فرهنگی هستیم

نامورمطلق با ابراز خرسندی از این دیدار، به بیان ظرفیت‌های این مجموعه برای حضور در عرصه بین‌الملل اشاره کرد و گفت: فرهنگستان هنر سرمایه و ظرفیت‌های ارزشمندی برای معرفی در خارج از کشور دارد.

رئیس فرهنگستان هنر افزود: ما به گسترش فرهنگ و هنر ایران و آنچه باعث تسهیل در این زمینه شود، علاقه‌مندیم.

نامورمطلق اظهار داشت: فرهنگستان هنر برای همکاری و هم‌افزایی با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و رایزنان فرهنگی ایران در خارج از کشور اعلام آمادگی می‌کند.

 

وی ابراز کرد: ظرفیت‌ها و گنجینه فرهنگستان هنر متعلق به شماست و مشتاقیم در رویداد‌های فرهنگی، چون هفته‌های فرهنگی و سینمایی که با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و رایزنان فرهنگی برگزار می‌شود، همکاری داشته باشیم.

نامورمطلق عنوان کرد: ما باید ساختار‌های مدیریت هنری در کشور‌های مختلف را بشناسیم، تجزیه و تحلیل کنیم از این رو، علاقه‌مندیم در این زمینه تجربیات رایزنان فرهنگی به ما منتقل شود.

رئیس فرهنگستان هنر با تأکید بر ایجاد اتحادیه نظریه پردازی هنر به خصوص در کشور‌های شرقی، تعامل با آکادمی‌ها و نظریه پردازان و پژوهش در حوزه زیبایی شناسی، پیشنهاد کرد که کارگروهی برای همکاری‌های مشترک فرهنگستان هنر و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تشکیل شود.

در ادامه این دیدار، محمدرضا بهمنی، معاون توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نکاتی را در خصوص رویکرد تحولی این سازمان و توسعه صادرات محصولات و خدمات فرهنگی مطرح کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.