سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تهیه ماهی عید از مراکز معتبر، بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: شهروندان، ماهی زینتی عید نوروز را از مراکز معتبر، بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.

محمود زین الدینی گفت: با توجه به نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال، شهروندان ضمن خودداری از خرید ماهی از دست فروشان و دوره گردان به دلیل نگهداری این آبزیان در شرایط بهداشتی نامناسب، ماهی قرمز را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.

او  با بیان اینکه شبکه دامپزشکی شهرستان درروز‌های پایانی سال برنامه کنترل و نظارت بر مراکز فروش ماهیان زینتی را برعهده دارد، افزود: اگر چه بیماری‌های نادری می‌تواند از ماهی قرمز به انسان سرایت پیدا کند با این حال بایستی کلیه موارد بهداشتی در شرایط نگهداری این آبزیان مد نظر قرار گیرد.

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان بیان کرد:  مکانی که ماهی در آن نگهداری می‌شود، بسیار حائز اهمیت است و توصیه می‌شود ماهی‌ها تا حد امکان در آکواریوم‌ها با رعایت شرایط بهداشتی نگهداری شوند.

او در خصوص انتخاب ماهی سالم توصیه کرد: ماهی قرمز باید دارای تحرک مناسب و شنای متعادل باشد و افراد در هنگام خرید دقت کنند که ماهی دچار ضایعات پوستی نباشد و از ظاهری سالم و معمول برخوردار باشد، چشم‌ها براق وآبشش ماهی بدون زخم و خوردگی باشد و از خریداری ماهی‌های بی حال و کسل خودداری کنید. 

زین الدینی به شهروندان توصیه کرد: از رهاسازی ماهی قرمز، پس از ایام نوروز در رودخانه ها، تالاب‌ها و آب‌های آزاد جدا خودداری کنند.

برچسب ها: ماهی قرمز ، عید نوروز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.