خاصه سیرجانی گفت: توسعه ارقام با نیاز آبی کم یکی از راهکارهای حفظ تولید و افزایش بهره وری آب در شرایط فعلی استان مدنظر قرار گرفته است به طوری که توسعه هر هکتار از این محصولات بالغ بر ۲هزار متر مکعب آب در محیط باز و در کشت های گلخانه ای به ازاء هر هکتار توسعه بالغ بر ۶۰هزار متر مکعب آب قابلیت صرفه جویی دارد.
او افزود: حذف محصولات آب بر حفظ و ذخیره منابع آبی استان را که از جمله ضروریات حال حاضر است را به دنبال داشته، علاوه برآن نوعی تنوع کشت را در مناطق هدف ایجاد می نماید.
او بیان کرد:گیاهانی مانند گل محمدی، گیاهان دارویی، زعفران علاوه بر نیاز آبی کمی که دارند در بازارهای داخلی و خارجی نیز قابلیت رقابت بالایی داشته همچنین در حفظ اشتغال پایدار و بهبود درآمد بهره بردار نقش موثری دارند.