سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازار مصالح ساختمانی در چه وضعیتی قرار دارد؟

طی چند وقت اخیر نوساناتی در بازار مصالح ساختمانی ایجاد شده اما به گفته مسئولان کمبودی در عرضه مصالح وجود ندارد و با افزایش تولیدات کارخانه‌ها این بازار ساماندهی می‌شود.

در حالی بسیاری از سازندگان به بهانه افزایش قیمت مصالح، ساز تغییر هزینه های ساخت و ساز را می زنند که بررسی ها و گزارش های میدانی حاکی از آن است که با افزایش حجم تولید کارخانه ها و روانه کردن مصالح ساختمانی به بازار، قیمت ها نباید تغییر چندانی داشته باشد. 

 فریدونی فروشنده مصالح ساختمانی در جنوب تهران به باشگاه خبرنگاران جوان اعلام کرده است که در یک بازه زمانی میزان ورود مصالح از جمله فولاد و میلگرد به بازار کاهشی بود اما بعد از گذشت چند روز، کارخانه ها میزان تولید خود را افزایش دادند و در حال حاضر مشکلی در توزیع نداریم.

همچنین فاضلی فروشنده سیمان به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در حال حاضر سیمان به میزان کافی در بازار وجود دارد و اینکه گفته می شود سیمان در بازار نیست حرف دلالان است که می خواهند بازار را خراب کنند و به این بهانه قیمت مسکن را افزایش دهند اگرچه ممکن است قیمت ها در بازار کمی تغییر کرده باشد.

در همین رابطه فرشید پورحاجت دبیر کانون انبوه‌سازان در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان اعلام کرد: در حال حاضر هیچ کمبودی در عرضه مصالح ساختمانی نداریم، اگر چه ممکن است قیمت برخی از محصولات تغییر کرده باشد که این امر طبیعی است اما با توجه به تثبیت قیمت ها در بازار ارز به طور قطع قیمت ها هم روند کاهشی خواهند گرفت.

او می گوید: بخش عمده ای از تغییرات قیمت در مصالح ساختمانی به دلیل نوسانات ارزی است که باعث افزایش میزان صادرات می شود بنابراین دولت می تواند با حمایت از بخش خصوصی و ارائه بخشی از مصالح ساختمانی در قالب طرح های حمایتی این نوسان را کنترل کند.

در حالی که اعلام می‌کنند بیشترین تغییر قیمتی در حوزه فولاد و میلگرد بوده، دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد، افزایش قیمت میلگرد را تکذیب کرده است.

سید رسول خلیفه سلطانی دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد می گوید: اگرچه ۲۸ میلیون تن ظرفیت تولید میلگرد در کشور وجود دارد، اما تولید سالیانه آن حدود ۲۰ میلیون تن است که نزدیک به ۱۲ میلیون تن آن در داخل مصرف می‌شود.

به گفته این مقام صنفی، اکنون میلگرد به اندازه کافی در کشور تولید می‌شود و هیچ مشکلی بابت تامین آن در بازار وجود ندارد. 

وی ادامه‌داد: نگاهی به عرضه این کالا در بورس هم نشان می‌دهد که به‌طور معمول برای ۴۰ درصد عرضه‌ها  در بورس کالا، تقاضا وجود دارد.

همچنین امید قالیباف سخنگوی وزارت صمت هم از افزایش میزان تولید مصالح ساختمانی از جمله سیمان ، فولاد و میلگرد خبر داده و اعلام کرد که با افزایش میزان تولید در این محصولات شاهد کاهش قیمت خواهیم بود.

براساس این گزارش در حال حاضر دولت بیشترین اولویت خود را در حوزه ساخت مسکن قرار داده است بنابراین باید برنامه‌ریزی جهت خروج دلالان از این بازار را هم در دستور کار خود قرار دهد تا با تنظیم این بازار شاهد رونق و همچنین کاهش قیمت تمام شده ساخت مسکن باشیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۴۴ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
قیمت آهن شده خون ناحق کسی نیست رسیدگی کنه ایران کوههایش اهن هست چرا ملت در توانست نیست اهن بخرند آنقدر گران شده ستون‌ فقره ساختمان هست اگر کارش نکنيم ساختمان خراب میشه
ناشناس
۱۶:۵۸ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
من براه این بنده خدا که هر خبری سیاسی فرهنگی وووووو پیام قیمت آهن می‌گذشت برایش زدم کجای جان دلم البته خودم احتیاج دارم به آهن براه ساختمان هست از کیلوی ۵هزار تومن نخریدم گفتم ارزان بشه که‌ نشد گران شد عمرم داره روی به پایان هست
ناشناس
۱۴:۲۷ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
کی گفته فولادگرون نشده هرکس گفته بیخودگفته .میلگردکیلویی ۱۶هزارتومان رسیده بودبه۳۲تومن .اهن ۱۴شاخه ۲۸۰۰رسیده ۷۴۰۰.ورق کیلویی۲۲۰۰۰هزارتومان رسیده به۴۵۰۰۰هزارتومان .بازم میگین گرون نشده بی انصافا.اره میلگردواهنالات زیاده ولی کی می تونه بخره
ناشناس
۱۲:۱۷ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
قیمت ها وحشتناک گران شده و سازنده بخاطر قیمت های بالای مصالح باید قیمت ملک رو بالا ببرد
ناشناس
۱۲:۱۲ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
خدا خیرتون بدهد، واقعا ممنونیم از شما که به داد مردم می رسید و پیگیر مشکلات هستید.
خواهشاً از مجلس و دولت بخواهید فکری به حال مصالح ساختمانی بکنند که حداقل این ارزان به دست مردم برسد. در یک سال اخیر آهن نزدیک دو و نیم برابر قیمت خورده است. چه شده تیرآهن شاخه ۲۵۰۰ شده ۵۰۰۰۰ میلیون تومان، مگر این هم وارداتی هست؟ وقتی مصالح گزان باشد ساخت و ساز هم نمی شود و حرف دولت شعار می ماند.
ناشناس
۱۰:۲۶ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
همه چیز به اندازه کافی هست ولی کسی نمی تواند بخرد گران شده
ناشناس
۰۹:۳۸ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
قیمت هر کیسه سیمان حدود 50درصد افزایش یافته یعنی از کیسه 44 هزار به 65 هزار و نرخ کرایه حدود 30 درصد افزایش یافته
ناشناس
۰۸:۲۴ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
البته بیشتر قیمتها ساماندهی شد البته رو به بالا با شیب 90درجه
ناشناس
۰۱:۲۸ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
قیمت آهن خیلی گران شده مشکل از آهن است براه ساختمان چرا آهن کم میا براه کشور خودش چون خاکش آهن هست رسیدگی کنید
ناشناس
۰۱:۲۰ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
جالبه یک بنده خدایی بود ذیل هرخبری سیاسی.فرهنگی.ورزشی.بهداشتی.حیات وحش.پیام میگذاشت که تیرآهن فلان قیمت بود شد فلان قیمت.الان اینجا که باید میام بذاره مخاطب اون ببینه.ازش خبری نیست.یک ماه هرروز بود و همه رو شاکی کرده بود ولی دقیقا اینجا که باید باشه نیست.هرکس که مخاطب هرروز وای جسی باشه قطعا پیامهاشو دیده
ناشناس
۱۴:۳۸ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
والا منم دنبال گشتم نیست خبری ازش نیست گفتم بیا قیمت آهن اینجا بزنه ولی من به جاش قیمت آهن میزنم
ناشناس
۱۵:۴۲ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
دقیقا ماهم پیامهاشو دیدیم.شما چقدر نکته بین بودی.بعد که گفتی ماهم متوجه شدیم پیامکهای اون بنده خدا رو