سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس پلیس فتای البرز:

کاربران مجازی به هویت واقعی سایت های درج آگهی توجه کنند

جلیلیان از کاربران خواست با توجه به فرا رسیدن شب عید در خرید‌های مجازی به هویت واقعی سایت‌های درج آگهی توجه کنند تا مورد کلاهبرداری قرار نگیرند.

جلیلیان رئیس پلیس فتای البرز گفت: کاربران از افرادی خرید کنند که امکان ملاقات حضوری آن‌ها پیش از انجام معامله فراهم باشد و قبل از خرید، کالا را با دقت موردبررسی قرار دهند.

او افزود: خریداران اجناس هنگام خرید، فاکتور و جعبه اصلی کالا را دریافت کرده و به یاد داشته باشند که سریال جعبه و نوع کالا یکی باشد تا اصالت کالا مشخص شود.

رئیس پلیس فتای البرز گفت: کاربران موقع خرید قبل از اطمینان به صحت اطلاعات ارائه شده فروشنده، اقدام به واریز وجه نکنند و حتی‌الامکان خرید و فروش‌ها را به صورت حضوری انجام دهند.

جلیلیان افزود: کلاهبرداران با این ترفند، کاربر را به واریز بخشی یا نیمی از هزینه کالا وادار می‌کنند، ولی پس از واریز وجه به صورت اینترنتی، دیگر خبری از کالا نیست.

او گفت: مجرمان سایبری از این بستر سوءاستفاده کرده و با ارائه کالا‌های ارزان قیمت با طراحی زیبا و وسوسه‌انگیز با مخاطب شناسی خاص اقدام به کلاهبرداری اینترنتی می‌کنند.

رئیس پلیس فتای البرز گفت: ارائه اطلاعات حساب از سوی فروشنده نباید موجب اعتماد کاربران باشد و گاهی اطلاعات شخص دیگری مورد سوءاستفاده قرارگرفته و اقدام به کلاهبرداری خواهند کرد.

جلیلیان افزود: کاربران هنگام خرید از این سایت‌ها از هویت اصلی آن مطلع شوند چرا که در این فضا تبلیغات غیرواقعی نیز وجود دارد که در برخی از آن‌ها هویت واقعی فروشنده و مکان وی مشخص نیست و کاربران با دقت کافی باید اصالت کالا را مد نظر قراردهند.

رئیس پلیس فتای البرز دربخش دیگری ازسخنان از خریداران سایت‌های مجازی فروش اجناس و کالا خواست، موقع خرید از این سایت‌ها دقت لازم را داشته باشند.

او گفت: عده‌ای فرصت طلب درشبکه‌های اجتماعی و برخی سایت‌ها اقدام به درج آگهی‌های کاذب برای فروش اجناس خود با هدف کلاهبرداری از مردم می‌کنند که پلیس فتا با همکاری دستگاه قضایی سایت‌های متخلف را شناسایی و با آن‌ها برخورد قانونی خواهد کرد.

جلیلیان گفت: متقاضیان خرید کالا از سایت‌هایی که دارای نماد الکترونیکی هستند اقدام به خرید کنند و هنگام پرداخت وجه از درگاه اصلی اقدام به تراکنش کنتد ضمن آنکه از پرداخت بیعانه در هر شرایطی پرهیز شود.

او گفت: کلاهبرداران در برخی مواقع نیز اقدام به عرضه محصولات دست دوم و بی کیفیت می‌کنند که کاربران را به سمت درگاه‌های جعلی سوق داده و مبادرت به سرقت اطلاعات بانکی و در نهایت اقدام به کلاهبرداری و برداشت غیرمجاز می‌کنند.

رئیس پلیس فتای البرز افزود: کاربران در صورت اطلاع از این‌گونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتای اعلام کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.