سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در استان خبر داد.

بخشی مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در استان از امروز آغاز و تا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ ادامه دارد.

او افزود: در این طرح روزانه ۳۷ اکیپ، کار نظارت بر فرآورده‌های خام دامی را در سطح استان بر عهده دارند.

بخشی ادامه داد: طرح تشدید نظارت بهداشتی به مدت ۵۳ روز در استان اجرا می‌شود که در این مدت هزار و ۱۶۶ اکیپ کار نظارت را انجام می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی عنوان کرد: در این طرح بر مراکز تهیه و توزیع فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه ها، سوپر مارکت‌ها و رستوران‌ها نظارت می‌شود.

او اظهار کرد: این طرح با هدف نظارت بر فرآورده‌های خام دامی و ارتقای بهداشت عمومی اجرا می‌شود.

بخشی تصریح کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف موارد مشاهده شده را به سامانه ۱۵۱۲ اطلاع دهند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.