سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مضرات مسواک زدن هنگام استحمام

هرچند برخی تمایل دارند هنگام استحمام مسواک بزنند، اما از مضرات آن خبر ندارند.

بسیاری از مردم سعی می‌کنند راه‌هایی بیابند که به آن‌ها کمک کند همزمان چند کار را انجام دهند تا با توجه به مشغله‌های روزمره در استفاده از زمان بیشتر صرفه جویی بیشتری کنند.

با این حال، ترکیب کار‌ها در برنامه صبحگاهی ممکن است حداقل برای سلامتی ایده خوبی نباشد. برخی دندان‌های خود را زیر دوش مسواک می‌زنند، اما شرایط مرطوب و گرم می‌تواند مجموعه‌ای از مشکلات را ایجاد کند که احتمالا تاکنون به آن‌ها فکر نکرده اید.

متخصصان دندانپزشکی می‌گویند که آب داغ می‌تواند مو‌های مسواک شما را از بین ببرد و اثر پاک کنندگی آن را کاهش دهد.

هنگامی که از همان منبع آب برای شستشوی بدن و دهان استفاده می‌شود، آلودگی متقاطع نیز ممکن است رخ دهد که منجر به انتقال میکروب‌های ازجا‌های دیگر به دهان شده و به طور بالقوه سیستم ایمنی شما را در معرض خطر قرار دهد.

همچینین سر دوش می‌تواند حاوی باکتری باشد و وقتی دندان‌های خود را زیر دوش مسواک می‌زنید، ممکن است مسواک خود را در معرض آن باکتری‌ها قرار دهید که احتمال ابتلا به بیماری را افزایش می‌دهد.

برای کسانی که با هم زندگی می‌کنند، خطر قرار گرفتن مسواک در معرض باکتری‌های دیگران نیز افزایش می‌یابد. علاوه بر این، بقایای خمیر دندان می‌تواند سطوح را لغزنده کرده و باعث لیز خوردن شود.

اگر مسواک خود را داخل حمام بگذارید، این مشکلات تشدید می‌شود. باکتری‌ها می‌توانند روی مسواک شما تجمع کنند و به طور بالقوه منجر به مشکلات سلامت دهان و دندان شوند؛ بنابراین مسواک را در مکانی خشک و تمیز دور از منابع احتمالی آلودگی، مانند توالت یا سینک ظرفشویی نگهداری کنید.

اگرچه برخی از مردم فکر می‌کنند که با انجام این وظایف بهداشت شخصی به صورت همزمان در مصرف آب صرفه جویی می‌کنند، ولی در واقع اینطور نیست.

در حین مسواک دندان‌هایتان هنگام دوش گرفتن، ممکن است بیشتر از مقدار لازم آب مصرف کنید. برای مثال، اگر در حین مسواک زدن، آب را جاری نگه دارید، ممکن است مقدار زیادی آب هدر دهید. موثرترین راه برای صرفه‌جویی آب هنگام مسواک زدن دندان‌ها بستن شیر است. این عادت ساده می‌تواند در طول زمان مقدار قابل توجهی آب را ذخیره کند و نیازی به استفاده اضافی از دوش گرفتن ندارد.

منبع: روسیا الیوم

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۰۴ ۱۳ اسفند ۱۴۰۱
۱۴۰۰سال قبل دین اسلام به این موضوع تاکید کرده که دندانهای خودرا در حمام نشویید و از آب حمام ننوشید
ناشناس
۲۱:۳۸ ۱۳ اسفند ۱۴۰۱
دقیقا. و برای کسایی صدق می‌کنه که سالی یه بار میرن حموم.