سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باید‌های و نباید‌های خرید ماهی قرمز

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان توصیه کرد: از خرید ماهی قرمز از دست فروشان و دوره گردان خودداری کنید.

محمود مقامی گفت: ماهی قرمز این حیوان دوست داشتنی که زینت بخش سفره هفت سین همشهریان می‌باشد در صورت رعایت نکردن بهداشت می‌تواند از عوامل انتقال بیماری‌های مشترک باشد؛ لذا اگر سابقه بیماری‌های پوستی و آلرژی دارید برای دست زدن به ماهی و ظروف نگهداری از دستکش استفاده کنید و بعد از هر بار دست زدن به آب یا ماهیان قرمز دست هایتان را بطور کامل با آب و صابون بشوئید.

او ادامه داد: آموزش بهداشت فردی بویژه کودکان درخصوص جلوگیری از دست زدن به ماهی و زدن دست به چشم، صورت و دهان بعد از کار با ظروف نگهداری ماهی ضروری است همچنین آب تعویض ماهی را مستقیم در چاه تخلیه کنید و از ریختن آن در معابر عمومی خودداری شود.

مقامی افزود: لاکپشت گوش قرمز و حلزون سیبی از گونه‌های مهاجم و عامل انتقال بیماری به انسان هستند لذا نبایستی آن‌ها را خریداری کرد و بعد از ایام نوروز در صورت تمایل به آزادسازی ماهی قرمز از مکان‌های مشخص شده شهرداری استفاده و ماهی‌ها را در منابع آبی آزاد رها نکنید.

او بیان کرد: از خرید ماهی با علائم باله‌های جمع شده، لکه‌های سفید  پنبه مانند با قرمز و خاکستری روی بدن و اطراف دهان، بدن رنگ پریده و لکه لکه، خوردگی و سائیدگی لبه بام ها، بی قراری و حرکات عصبی و شنای نامتعادل و چشمای بیرون زده یک طرفه یا دوطرفه خودداری کنید.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان توصیه کرد:ماهی قرمز را از مراکز معتبر و بهداشتی و سرپوشیده، قابل شستشو و ضدعفونی تهیه کنید و از خرید ماهی از دست فروشان و دوره گردان خودداری کنید.

او درپایان افزود: در این ایام گروه‌های نظارتی دامپزشکی با نظارت بهداشت به این مراکز نظارت لازم را دارندو همشهریان در صورت برخورد با هرگونه تخلف بهداشتی می‌توانند با شماره ۳۴۳۲۲۰۶۳-۰۳۴ تماس حاصل کنند.

برچسب ها: ماهی قرمز ، دامپزشکی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.