محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی، گفت: با توجه به مقارن بودن ماه مبارک رمضان با زمان مدرسه دانش آموزان باید هر سه وعده سحر، افطار و شام را میل کنند.
وی افزود:مقدار افطار باید از دو وعده دیگر مختصرتر باشد به گونهایی که قند خون افراد به میزان متعادل افزایش یابد.
او ادامه داد: حدود دوساعت باید میان افطار و شام فاصله باشد.
انوشه توصیه کرد:دانش آموزان برای کیفت یادگیری حتما مصرف وعده سحر را جدی بگیرند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد:یکی از نکات مهم در ماه رمضان حفظ آب بدن است.
وی افزود: کودکان و نوجوانان برای حفظ آب بدنشان باید در میان وعده آب زیاد مصرف کنند.
او ادامه داد: برخی از مواد غذایی همچون سبزیجات و میوهها نیز باعث افزایش و حفظ آب بدن میشوند.
انوشه با بیان اینکه برخی از مواد غذایی باعث دفع آب بدن میشوند، تصریح کرد: مصرف برخی نوشیدنیها همچون چای و قهوه در وعده سحر به دلیل وجود کافئین باعث دفع آب بدن میشود.
او گفت: برخی از مواد غذایی نیز مانند انواع کبابها، انواع کوکو، غذاهای پرچرپ، انواع فست فود و غذاهای شور باعث افزایش نیاز بدن به آب میشوند که توصیه می کنم دانش آموزان از مصرف این مواد غذایی در وعده سحر خودداری کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی توصیه کرد: دانشآموزان در وعده سحر بهتر است از غذاهای ایرانی همچون برنج و انواع خورشتها استفاده کنند.
انوشه بیان کرد: بهتر است دانش آموزان در وعده افطار به علت خالی بودن معده در طول روز از غذاهای سبک همچون سوپها، نان و پنیر استفاده کنند.