سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون هماهنگ کننده ارتش:

فرماندهی و کنترل مهم‌ترین عامل افزایش توان بازدارندگی در برابر تهدیدات است

دریادار سیاری گفت: مهمترین عاملی که در افزایش توان بازدارندگی و مقابله با تهدیدات موثر است فرماندهی و کنترل است که امروزه در سطح جهان اهمیت دارد.

دومین روز از کنفرانس بین المللی فرماندهی و کنترل با حضور امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر سرتیپ نامی رییس سازمان مدیریت بحران کشور و نیز جمعی از وابستگان نظامی کشور‌های دوست و هم پیمان و مدیران سازمان‍ها و ارگان‍های کشوری در سالن شهید فلاحی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش برگزار شد.

امیر دریادار سیاری در این همایش، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، به تهدیداتی که در عرصه‍های مختلف متوجه کشورمان است اشاره کرد و گفت: کشور ما از یک سو به دلیل انقلابی بودن و ایستادگی در برابر استکبار و همچنین به دلیل موقعیت ژیوپولیتیک و قرارگرفتن در بیضی انرژی جهان همواره مورد تهدید دشمنان قرار داشته است و ضرورت دارد که آمادگی لازم را داشته باشیم که جوابگوی این تهدیدات باشیم.

وی افزود: برای مقابله با تهدیدات ابتدا باید تهدید را شناخت و رصد کرد و در نهایت با آمادگی کامل با آن مقابله کرد، اگر غیر از این باشد ما دچار غافلگیری خواهیم شد و توان بازدارندگی خود را از دست خواهیم داد.

معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به برگزاری رزمایش‌های متنوع خاطرنشان کرد: در رزمایش‍هایی که در طول سال انجام می‍شود ما بخشی از توان خود را به نمایش می‍گذاریم تا دشمن از میزان آمادگی نیرو‌های مسلح و توان بازدارندگی ما آگاه شوند.
وی با اشاره به تغییر مستمر تهدیدات در سطوح مختلف اظهار داشت: با توجه به تغییرات محیطی و پیشرفت‍های فناوری و حجم گسترده اطلاعات، ما در آینده با تغییرات مستمر و عدم قطعیت در برابر تهدیدات رو به رو هستیم.

امیردریادار سیاری با تاکید بر مولفه‍های مهم در ایجاد آمادگی در برابر تهدیدات، گفت: توجه به مبحث آموزش و بالا بردن توان مهارتی و تربیت نیروی انسانی و همچنین توجه به پیشرفت تجهیزات و فناوری در بالا بردن سطح آمادگی در برابر تهدیدات نقش اساسی دارد.

وی با اشاره به توانمندی بالای نیرو‌های مسلح در مقابله با تهدیدات افزود: با وجود تهدیدات و تحریم‍ها، ما در تمامی حوزه‍ها رشد و پشرفت چشمگیر داشته‍ایم و با تکیه بر نیروی انسانی و استعداد‌های خود در رزمایش‍ها از تاکتیک‍های خلاقانه‍ای استفاده می‍کنیم که در گذشته سابقه نداشته است.

معاون هماهنگ کننده ارتش به اهمیت و نقش فرماندهی و کنترل در میدان رزم اشاره کرد و گفت: مهمترین عاملی که در افزایش توان بازدارندگی و مقابله با تهدیدات موثر است فرماندهی و کنترل است که امروزه در سطح جهان و نیرو‌های مسلح تمامی کشور‌ها اهمیت دارد.

وی با اشاره به جایگاه فرماندهی و کنترل در هشت سال دفاع مقدس گفت: در طول هشت سال دفاع مقدس، ارتش بیش از ۱۵۰ مرحله کشتی‍های تجاری و نفتکش را اسکورت کرد و در این مسیر هم نیروی دریایی و هم نیروی هوایی با پوشش هوایی خود و هم نیروی زمینی با پشتیبانی توپخانه و هلکوپتر‌های کبری حضور داشتند و توانستند بیش از ۱۰ هزار کشتی را اسکورت کنند و از این تعداد کشتی تنها ۲۰۰ فروند کشتی مورد اثابت دشمن قرار گرفت که ۱۸۰ کشتی هم نجات پیدا کرد و فقط ۲۰ کشتی آسیب جدی دید. این آمار بی نظیری در سطح جهان است. از طرف دیگر سازمان بنادر و کشتیرانی و شرکت نفت و شیلات هم در پست فرماندهی و کنترل در کنار نیرو‌های ارتش حضور داشتند.

در ادامه این مراسم امیر سرتیپ ولیوند فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد، گزارشی از روز اول همایش ارایه داد و همچنین سرتیپ عمران کاشف وابسته نظامی پاکستان در ایران مباحثی در خصوص اهمیت فرماندهی و کنترل در چابکی و شتاب بخشی به ضرب آهنگ عملیات ارایه کرد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.