سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از توقیف پارچه‌های قاچاق ۶ میلیاردی تا کشف بیش از ۳ تن کود شیمیایی

مهم‌ترین حوادث ۸ اسفند ماه ۱۴۰۱ را می‌توانید در این بسته خبری بخوانید.

مهم‌ترین حوادث روز دوشنبه ۸ اسفند ماه۱۴۰۱ را می‌توانید در این بسته خبری بخوانید.

کشف جرثقیل‌های ۳۵ میلیاردی قاچاق در کازرون

فرمانده انتظامی کازرون از توقیف تریلر حامل ۲ دستگاه جرثقیل قاچاق به ارزش ۳۵ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ اسماعیل زراعتیان گفت: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ماموران پلیس آگاهی کازرون با همکاری پاسگاه بخش کمارج حین گشت‌زنی در محور‌های مواصلاتی به یک کامیون کشنده حامل ۲ دستگاه جرثقیل مشکوک و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

او گفت: پس از توقیف تریلر و بررسی مدارک مشخص شد که ۲ جرثقیل مذکور قاچاق و فاقد هرگونه مجوز گمرکی می‌باشد.

فرمانده انتظامی کازرون با بیان اینکه ارزش محموله مکشوفه برابر نظر کارشناسان، ۳۵ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این خصوص راننده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.

سرهنگ زراعتیان گفت: پلیس در راستای برخورد با قاچاق کالا و جرایم اقتصادی با جدیت عمل می‌کند و از شهروندان انتظار داریم هرگونه فعالیت غیرمجاز را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند تا در کمترین زمان نسبت به شناسایی و دستگیری مجرمان و متخلفان اقدام شود.

توقیف پارچه‌های قاچاق ۶ میلیاردی در شیراز

فرمانده انتظامی شیراز از کشف ۹۰ طاقه پارچه خارجی قاچاق به ارزش ۶ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ فرج شجاعی گفت: در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز، ماموران کلانتری "۱۴ مدرس" پس از دریافت گزارش مردمی مبنی بر تخلیه کالای قاچاق توسط راننده یک خودرو پژو ۴۰۵ در یک مغازه، بلافاصله به محل مورد نظر اعزام شدند.

او گفت: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی در بازرسی از خودرو مذکور، ۹۰ طاقه پارچه خارجی قاچاق و فاقد هرگونه مجوز قانونی را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شیراز با بیان اینکه کارشناسان ارزش این محموله قاچاق را ۶ میلیارد ریال برآورد کرداند، گفت: در این راستا یک نفر دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

توصیه‌های پلیس داراب در پیشگیری از سرقت

فرمانده انتظامی داراب گفت: شهروندان با بکار بستن توصیه‌های کاربردی و هشدار‌های پلیسی از سرقت منزل پیشگیری کنند.

سرهنگ علیرضا نوشاد گفت: با برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های انجام شده، پلیس آگاهی داراب از تمامی ظرفیت‌های خود در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی شهروندان و تامین نظم و امنیت استفاده می‌کند.

او گفت: شهروندان با رعایت نکاتی می‌توانند در پیشگیری از سرقت‌ها یاری‌گر پلیس باشند. نکاتی که همواره از سوی کارشناسان پلیس در آموزش‌های ارائه شده و از طریق صدا و سیما، رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به عموم مردم ارائه می‌گردد بازدارندگی لازم را داشته و سارقان را در رسیدن به نیات شوم و پلید خود ناکام می‌گذارد.

فرمانده انتظامی داراب با بیان اینکه دقت و هوشیاری مردم سبب کم شدن میزان سرقت‌های منازل می‌شود، گفت: شهروندان نسبت به بالا بردن ضریب ایمنی و امنیتی ساختمان (بالکن، حفاظ، دیوارها، پنجره و درب‌ها و ... اقدام کنند.

سرهنگ نوشاد گفت: افراد از نگهداری طلاجات و وجود نقد به مقدار زیاد در یک مکان مشخص در منزل خودداری و هنگام مسافرت، طلا و جواهرات و اسناد خود را به صندوق امانات بانک‌ها بسپارند و همچنین بهتر است یک لیست از وسایل قیمتی خود تهیه کنند تا در صورت بروز سرقت، امکان ارائه آن به پلیس وجود داشته باشد.

پارکینگ ایستگاه ۲۲ دستگاه وسایط نقلیه متخلف در آباده

فرمانده انتظامی شهرستان آباده از توقیف ۲۲ دستگاه وسایط نقلیه متخلف در اجرای طرح انضباط بخشی ترافیکی خبر داد.

سرهنگ سیدابوالفضل مسعودی گفت: طرح انضباط بخشی ترافیکی با هدف برخورد با وسایط نقلیه متخلف در سطح شهرستان آباده طی ۴۸ ساعت گذشته توسط ماموران انتظامی به مرحله اجرا در آمد.

او با بیان اینکه در نتیجه این طرح ۲۲ دستگاه خودرو و موتورسیکلت متخلف توقیف و روانه پارکینگ شد، افزود: نداشتن پلاک، حرکات نمایشی، تغییر در صدای وسیله نقلیه، ایجاد مزاحمت و پلاک‌های دارای دستور مقام قضایی از دلایل عمده توقیف بوده است.

فرمانده انتظامی آباده گفت: این طرح به صورت مستمر ادامه دارد و از مردم انتظار می‌رود به صورت قانونمند تعامل و همکاری لازم را با پلیس داشته باشند.

کشف بیش از ۳ تن کود شیمیایی قاچاق در بوانات

فرمانده انتظامی "بوانات" از کشف ۳ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم کود شیمیایی قاچاق در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ ابوالحسن مزارعی گفت: در راستای اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق، ماموران انتظامی با اقدامات فنی از ورود یک دستگاه وانت نیسان با محموله قاچاق به این شهرستان مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

او گفت: ماموران حین گشت‌زنی موفق شدند خودرو وانت نیسان را شناسایی و در بازرسی از آن ۳ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم کود شیمیایی قاچاق را کشف کنند.

فرمانده انتظامی بوانات با بیان اینکه برابر اعلام کارشناسان ارزش محموله کشف شده ۸۵۰ میلیون ریال برآورد شده است، گفت: راننده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

انتقام‌جویی خواهر شوهر از عروس در فضای مجازی

فرمانده انتظامی مرودشت گفت: فردی که در فضای مجازی اقدام به نشر اکاذیب، توهین، تهمت و تهدید علیه زن برادر خود کرده بود توسط ماموران پلیس فتا شناسایی و دستگیر شد.

سرهنگ فرشید زینلی گفت: طی شکایت یکی از شهروندان با موضوع هتک حیثیت و نشر اکاذیب علیه وی در شبکه اجتماعی، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

زینلی گفت: با انجام اقدامات فنی و تخصصی لازم توسط کارشناسان، هویت متهمه در کمترین زمان ممکن شناسایی و طی هماهنگی با مرجع قضائی به پلیس فتا احضار شد.

او گفت: پس از حضور متهمه در پلیس فتا، طی تحقیقات مقدماتی، در ابتدا منکر هرگونه عمل مجرمانه بود که در ادامه با روبرو شدن با اسناد و مدارک، به بزه ارتکابی اعتراف و اظهار ندامت کرد.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متهم خانمی ۵۵ ساله بود و انگیزه خود را انتقام جویی از زن برادر خود اعلام کرد، بیان داشت: در این خصوص پرونده تشکیل و متهمه به مراجع قضائی تحویل داده شد.

رئیس پلیس شهرستان مرودشت هشدار داد: یکی از جرائم سایبری که می‌تواند آثار جبران ناپذیری در زندگی افراد داشته باشد هتک حیثیت و انتشار تصاویر شخصی و خصوصی، نشر اکاذیب و توهین در فضای مجازی می‌باشد که معمولا با سهل انگاری خود کاربر در دسترس مجرمان سایبری می‌افتد، همچنین شهروندان فضای مجازی را به عنوان محلی برای ابراز اختلافات خانوادگی و انتقام جویی انتخاب نکنند و مراتب را از طریق مراجع قانونی پیگیری کنند.

اجرای طرح جمع آوری معتادان متجاهر در ممسنی

فرمانده انتظامی شهرستان ممسنی از اجرای طرح جمع آوری معتادان متجاهر خبر داد و گفت: در این خصوص ۸۳ معتاد به مراکز بازپروری تحویل داده شدند.

سرهنگ محمد نیکبخت گفت: مأموران انتظامی ممسنی به منظور برقراری نظم و امنیت عمومی و نیز ارتقاء امنیت اجتماعی و مقابله با فروشندگان مواد مخدر و سارقان، طرح جمع آوری معتادان متجاهر را به مدت سه هفنه اجرا کردند.

او گفت: در این طرح ماموران انتظامی پس از هماهنگی قضائی به محل پاتوق معتادان متجاهر پاتک زده و ۸۳ نفر را جمع آوری و جهت بهبود وضعیت و همچنین ترک اعتیاد به مرکز بازپروری تحویل دادند.

فرمانده انتظامی ممسنی با اشاره به اینکه اجرای این طرح مورد رضایت شهروندان قرار گرفته و مراتب تقدیر آنان از پلیس را به همراه داشت؛ از شهروندان خواست: جهت برخورد با این گونه افراد و کسانی که اقدام به تهیه و توزیع مواد مخدر می‌کنند با پلیس همکاری و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ پلیس را مطلع سازند.

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از وقوع جرم در شیراز

کارگاه آموزشی با موضوع پیشگیری از وقوع جرم با سخنرانی دکتر"شهرام ابراهیمی" از اساتید برجسته دانشگاه شیراز در پلیس آگاهی استان برگزار شد.

شهرام ابراهیمی با اشاره به رویکرد علمی در جرم یابی، گفت: دانشمندان در حوزه پیشگیری از جرم به دنبال آخرین ترکیب تکنولوژی علمی برای پیدا کردن مجرم و کشف جرم می‌باشند.

او گفت: به طور کلی یک تقسیم کلی در حوزه پیشگیری در جهان وجود دارد و پیشگیری به ۲ نوع کنشی (جرم شناختی) و واکنشی تقسیم بندی شده است که پیشگیری واکنشی ۲ مقوله ارعاب عام و ارعاب خاص را در بر می‌گیرد.

استاد حقوق دانشگاه شیراز گفت: پیشگیری ارعاب عام از قرن ۱۸ میلادی شروع شد و کسانی که کار ذهنی می‌کردند به دنبال این نوع پیشگیری بودند و به طور مثال؛ مجازات "تبعید در دور دست‌ها " را به عنوان مجازات مجرمان در نظر می‌گرفتند.

دکترابراهیمی پیشگیری وضعی را از سه طریق (بالا بردن خطر دستگیری، سخت کردن ارتکاب جرم و بی جاذبه کردن ارتکاب جرم) موثر دانست و تاکید کرد: بالا بردن خطر دستگیری زمانی موثر است که به طور مثال؛ در پیشگیری از "سرقت بانک" به صورت تعاملی بانک و پلیس دخالت داشته باشند.

او، ماده ۶۶۲ قانون مجازات اسلامی (خرید اموال مسروقه) را از مصادیق بی جاذبه کردن ارتکاب جرم دانست و عنوان کرد: این ماده قانونی این مفهوم را به ذهن شهروندان می‌رساند که اگر آن‌ها اموال مسروقه را نخرند در واقع سارق سرقت نخواهد کرد.

استاد دانشگاه شیراز گفت: یکی از راه‌های پیشگیری از سرقت از طریق جاذبه زدایی اقدامات پلیس با شناسنامه دار کردن و کنترل و نظارت است.

ابراهیمی با بیان اینکه در حوزه پیشگیری می‌بایست به طور خاص روی شخص مجرم تمرکز کنیم، گفت: در حال حاضر پیشگیری از تکرار جرم به ۲ صورت (اصلاح در زندان و پسا حبس) مد نظر بوده و عمده سرمایه گذاری در مقوله (پسا حبس) شده است و در این زمینه قاضی به عنوان "پدر" برای مجرم است که بدینوسیله مجرم دوباره به جامعه برگشته و مانع از تکرار جرم خواهیم شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.