سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نهاد امور تربیتی راهکاری برای ترغیب دانش آموزان به ارزش‌های اسلامی

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: با هدف گسترش و تعمیق ارزش‌های انقلاب اسلامی در نظام آموزش و پرورش نهاد امورتربیتی تشکیل شد.

حسنعلی عزتخواه درنشست خبری با اصحاب رسانه گفت: سال‌های نخست پیروزی انقلاب اسلامی، نهاد «امور تربیتی» با هدف گسترش و تعمیق ارزش‌های انقلاب اسلامی در نظام آموزش و پرورش کشور تشکیل شد.

مدیرکل اموزش و پرورش استان افزود: شهیدان رجایی و باهنر در دوران تصدی وزارت آموزش و پرورش در اسفندماه سال ۱۳۵۹ شمسی اقدام به تاسیس ستاد‌های امور تربیتی در مدارس کردند تا دانش آموزان را به ارزش‌های اسلامی ترغیب کنند.

عزت خواه اضافه کرد: استمرار و بقای هر جامعه مستلزم آن است که مجموعه باورها، ارزش ها، رفتارها، دانش‌ها و مهارت‌های آن به نسل‌های جدید انتقال یابد.

او با بیان اینکه آموزش و پرورش مهمترین وسیله انتقال مجموعه باورها، ارزش ها، رفتار‌ها و دانش‌ها است ادامه داد: پاسداری از ارزش‌های اسلامی و دستاورد‌های انقلاب، برنامه ریزی و ایجاد هماهنگی بین عملکرد عوامل تربیتی، توجّه جدی به نقش معلمان در فعالیت‌های تربیتی و توجه به نقش دانش آموزان در فعالیت‌های تربیتی از جمله اهداف ستاد‌های امور تربیتی است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست گفت: هدایت تحصیلی برای ۱۱ هزار دانش آموز پایه نهم متوسطه اول این استان انجام می‌شود که فرایند هدایت تحصیلی آن‌ها آغاز شده و مطابق با علاقه خودشان، نظر اولیا، معلمان و مشاوران پیش می‌رود.

محمد جمالی ارند با بیان اینکه رسانه‌ها در بحث هدایت تحصیلی که دغدغه اصلی خانواده هاست می‌توانند تسهیل گر باشند افزود: هدایت تحصیلی در راستای شکوفایی استعداد‌ها و رغبت دانش آموزان است و مقدمه‌ای برای رسیدن به عدالت آموزشی است.

جمالی آرند اضافه کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده یکی از عوامل افت تحصیلی در استان کهگیلویه و بویراحمد تناسب نداشتن رشته تحصیلی با توان دانش آموزان بوده است و بیشترین افت را در رشته تجربی داریم.

او با بیان اینکه باید متناسب با استعداد دانش آموزان آن‌ها هدایت کنیم ادامه داد: در سال گذشته توانستیم مقام سوم توازن رشته‌ای و هدایت دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش را کسب کنیم و قول مساعد راه اندازی سه مرکز هنرستان فنی و حرفه‌ای را از وزیر بگیریم.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه اساس مهارت آموزی رسیدن به اشتغال است و اگر دانش آموز‌ی مهارت داشته باشد خودش کارآفرینی می‌کند گفت: امیدواریم توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش و تولیدی کردن آن‌ها را در نقاط مختلف استان داشته باشیم.

جمالی تاکید کرد: رشته ریاضی در استان کهگیلویه و بویراحمد به سمت تعطیل شدن پیش می‌رفت و این بسیار نامطلوب بود که رشته‌ای که زیر ساخت بسیاری از مسایل است تعطیل شود و توانستم با تلاش‌هایی که انجام دادیم دانش آموزان را به سمت این رشته سوق دهیم.

او با بیان اینکه برای ارتقای نمرات دانش آموزان در پایه دوازدهم آزمون شبه نهایی برگزار می‌کنیم افزود: سوالات کنکور از حالت حفظی به ترکیبی و مفهومی تغییر کرده است و برای تقویت بنیه علمی دانش آموزان در اسفند ماه امسال و اردیبهشت ماه آینده آزمون شبه نهایی را برگزار می‌کنیم تا بتوانیم میانگین درسی نمرات دانش آموزان را ارتقاء دهیم.

جمالی اضافه کرد: از استان کهگیلویه و بویراحمد در آزمون کنکور سراسری ۱۴ هزار نفر در استان در رشته تجربی شرکت کردند که ۲۰۰ نفر قابلیت قبولی دارند و مابقی پشت سد کنکور می‌مانند و نیاز است که هدایت تحصیلی آن‌ها به نحو مطلوب تری انجام شود.

او گفت: هزار و ۲۰۰ دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی با شرکت در مسابقات علمی متوسطه دوم در مرحله استانی که از روز چهارشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ برگزار می‌شود با هم رقابت می‌کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.