ما همیشه بر این باور بودهایم که نمک دشمن شماره یک افراد مبتلا به بیماریهای قلبی است، به گونهای که پزشکان از بیماران میخواهند میزان سدیم (نمک) مصرفی خود را کاهش دهند و تا حد امکان از مصرف آن اجتناب کنند، اما تحقیقات جدید خلاف آن را ثابت کرده است.
یک مطالعه جدید نشان داده است که اجتناب از مصرف نمک با افزایش خطر مرگ زودرس ناشی از نارسایی قلبی مرتبط است.
مطالعه جدید که توسط محققان دانشکده پزشکی دانشگاه کریتون در اوماها انجام شده، به شواهد فزایندهای دست یافته که نشان میدهد در مزایای اجتناب از مصرف نمک برای بیماران قلبی اغراق شده است.
در حالی که مصرف بیش از حد نمک با فشار خون بالا مرتبط است و خطر نارسایی قلبی را افزایش میدهد، کاهش مصرف نمک به کمتر از دو گرم در روز برای بیماران قلبی میتواند نتیجه معکوس داشته باشد.
در این مطالعه، محققان دادههای ۹ کارآزمایی بالینی قبلی را تجزیه و تحلیل کردند که هر یک از آنها اثربخشی سطوح مختلف دریافت سدیم را برای نزدیک به ۳۵۰۰ بیمار نارسایی قلبی ارزیابی کرده است.
این مطالعه نشان میدهد که تمرکز بر رعایت سطح ایمن مصرف نمک و اجتناب از پرهیز از آن یا محدود کردن بیش از حد مصرف نمک بسیار مهم است.
محققان دریافته اند که بیماران نارسایی قلبی که رژیم غذایی با سطح سدیم پایین کمتر از ۲.۵ گرم در روز را دنبال میکنند، ۸۰ درصد بیشتر از افرادی که بیش از آن مصرف میکنند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.
دکتر انیرود بالشرلا عضو دانشگاه پزشکی دانشگاه کریتون در اوماها ومؤلف این پژوهش گفت: «مطالعه ما نشان میدهد که تمرکز بر رعایت سطح ایمن مصرف نمک و اجتناب از پرهیز یا محدود کردن بیش از حد مصرف نمک مهم است".
منبع: ارم نیوز