مهدی پژوهش گفت: در قالب این طرح بر کیفیت و نحوه استاندارد خدماتی که به مسافران و مردم ارائه میشود، نظارت میشود.
وی افزود: در قالب این طرح خدمات ارائه شده از سوی هتلها، هتل آپارتمانها، فرودگاهها، زائرسراها، ترمینالها، فروشگاههای زنجیرهای، مراکز پذیرایی و رستورانها، میادین میوه و ترهبار، فروشگاههای عرضه شیرینی و آجیل و مراکز خدماتی بینراهی نظارت میشود.
بیشتر بخوانید
پژوهش نظارت بر کمفروشی فراوردههای تولیدی را از دیگر رسالتهای جدید این ادارهکل برشمرد و گفت: کارشناسان استاندارد طی بازرسیهای خود و نظارت بر فراوردههای تولیدی وزن دقیق محصولات را رصد کرده و این محصولات باید برچسب داشته باشند.
مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در استان با پدیده کمفروشی مواجه نیستیم، اما نظارتها دقیقتر و بیشتر از قبل میشود و با واحدهایی که در این خصوص تخلف کنند مطابق مقررات برخورد میشود.