سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تخصیص ۱۵۰۰ تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان سیستان و بلوچستان

رئیس ستاد بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان از تخصیص افزون بر یک هزار و ۵۰۰ تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان امسال خبر داد.

سهیلا رضایی  اظهار داشت: یک هزار و ۵۵۲ تن قیر رایگان مرحله اول از محل اعتبارات بند "ز" تبصره یک قانون بودجه سال ۱۴۰۱ بودجه کشور اختصاصی جهت بهسازی معابر محلات هدف بازآفرینی شهری بین شهرداری‌های استان جهت آسفالت معابر خاکی محلات توزیع شد.

رئیس ستاد بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان افزود: این قیر از محل اعتبارات بازآفرینی شهری در قالب صدور حواله قیر به شهرداری‌های زاهدان، سراوان، خاش، دوست محمد، محمد آباد، زهک، گلشن، تفتان، مهرستان و میرجاوه جهت آسفالت معابر محلات مورد هدف بازآفرینی شهری اختصاص یافت.

وی ادامه داد: این تخصیص در جهت بالابردن شاخص‌های توسعه کالبدی در این محلات و ارتقای سطح زندگی ساکنان محله‌های مورد هدف بازآفرینی شهری استان برنامه‌ریزی شده است و شهرداری‌ها موظفند سهمیه قیر را صرف معابر خاکی کنند.

رئیس ستاد بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: با توجه به اینکه بیشترین جمعیت حاشیه‌نشین شمال این استان در زاهدان ساکن هستند ۹۳۴ تن از مجموع قیر تخصیصی به شهرداری این شهر اختصاص یافته است.

وی تاکید کرد: با توجه به تخصیص مرحله‌ای قیر امسال  در ادامه تخصیص قیر رایگان به سایر شهرداری‌هایی حوزه این اداره‌کل انجام خواهد شد.

رضایی با بیان اینکه طرح ستاد بازآفرینی شهری یکی از ماموریت‌های اصلی وزارت راه و شهرسازی است که برای نوسازی بافت‌های فرسوده و به ویژه سکونتگاه‌های غیررسمی جزو مناطق آسیب‌پذیری که به لحاظ اجتماعی و فرهنگی سبب بروز مشکلات متعدد در آن بافت‌ها شده است، همه ساله اجرایی می‌شود، ادامه داد: این اداره کل علاوه بر تخصیص قیر رایگان به شهرداری‌های استان ۴۲ پروژه عمرانی را با اعتبار ۱۴۸ میلیارد تومان را در نقاط حاشیه شهر‌های تحت پوشش این اداره کل در دست اقدام دارد.

 در حال حاضر ۳۱۵ هزار نفر از جمعیت سیستان و بلوچستان در حوزه شهرستان‌های حوزه نفوذ اداره کل راه و شهرسازی شمال استان سیستان و بلوچستان در گستره دو هزار و ۷۷۸ هکتار در بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی ساکن هستند. سیستان و بلوچستان به دلیل وسعت زیاد دارای دو اداره کل راه و شهرسازی شمال و جنوب است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.