سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ریسک نقص قلبی نوزاد با قرار گرفتن مادر در معرض آلودگی هوا

قرار گرفتن مادر در معرض آلودگی هوا قبل از بارداری و در سه ماهه اول بارداری ممکن است خطر نقایص قلبی را در نوزاد متولد نشده افزایش دهد.

دکتر «هامین لیو»، یکی از نویسندگان مطالعه درباره نقص قلبی نوزادان و ارتباط آن با قرار گرفتن مادر در معرض آلودگی هوا از دانشگاه سیچوان چین، گفت: این به معنای کاهش قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا در دوره سه ماهه قبل از لقاح و دوره سه ماهه اول بارداری برای جلوگیری از نقایص مادرزادی قلبی در فرزندان است.

نقایص مادرزادی قلب شایع‌ترین نوع نقص مادرزادی و عامل اصلی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان است. بیش از ۸۰ درصد از نقایص قلبی هیچ علت شناخته شده‌ای ندارند، اما تحقیقات قبلی نشان می‌دهد که قرار گرفتن در معرض عوامل زیست محیطی ممکن است نقش داشته باشد.

مطالعاتی که ارتباط بین قرار گرفتن مادر در معرض ذرات ریز (PM ۲.۵) مانند دود یا گرد و غبار و نقایص قلبی را بررسی می‌کنند، از نظر اندازه یا مکان محدود بوده یا در کشور‌هایی با سطح آلودگی کمتر از کشور‌های دیگر انجام شده است. چین دارای غلظت بالا ذرات ریز است که ۶.۵ برابر بیشتر از دستورالعمل‌های کیفیت هوای سازمان جهانی بهداشت است.

به طور کلی، به ازای هر ۱۰ میکروگرم در هر متر مکعب افزایش قرار گرفتن مادر در معرض PM ۲.۵، خطر تولد نوزادی با نقص قلبی ۲ درصد افزایش می‌یابد. اثرات منفی قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا در دوره قبل از بارداری بیشتر از سه ماهه اول بارداری بود.

برچسب ها: نقص قلبی ، آلودگی هوا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.