مجید اسدی با بیان اینکه با توجه به تغییر شرایط جوی و گرم شدن تدریجی هوا، دامداران اقدام به جابهجایی دامها برای چرا میکنند که این میتواند باعث بیماری و تلفات ناگهانی شود، گفت: وقوع بیماری آنتروتوکسمی به دلیل تغییر ناگهانی از یک جیره غذایی دستی به جیره غذایی جدید است که این موضوع باید از سوی دامداران جدی گرفته شود.
او بیان کرد: گوسفندان و بزها برای اینکه از بیماری آنتروتوکسمی در امان بمانند و جان خود را در اثر این بیماری از دست ندهند باید حداقل ۱۵ روز قبل از تغییر جیره حتما واکسینه شوند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهربابک تصریح کرد: جمعیت دام شهرستان شهربابک حدود ۶۰۰ هزار راس گوسفند و بز است که اهمیت واکسیناسیون علیه بیماری آنتروتوکسمی با توجه به حجم بالای دام شهرستان را دوچندان میکند.
او افزود: دامداران راههای پیشگیری از بیماری آنتروتوکسمی (پر خوری) شامل: انجام واکسیناسیون بهموقع و تزریق یادآور واکسن پس از ۲ هفته، کنترل بهداشتی حمل و نقل دام، رعایت شرایط بهداشتی جایگاه دامها را جدی بگیرند تا از خسارات احتمالی این بیماری کشنده در امان بمانند.