غلامعلی صمصامی در جلسه بررسی وضعیت پرداخت تسهیلات اعطا شده به متقاضیان اظهار کرد: برای این تعداد طرح، ۱۳۵ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت پرداخت شده که برای ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید سیستان و بلوچستان در ادامه درباره دیگر خدمات و فعالیتهای این صندوق اظهار داشت: اعطای وامهایی با سود ۴ الی ۱۰ درصد و کمک به راه اندازی کسب کارهای خرد، کوچک، متوسط و معیشت محور، کارکرد اصلی صندوق کارآفرینی امید در نقاط مختلف کشور بویژه سیستان و بلوچستان است.
صمصامی گفت: این وامها به بخشهای مختلفی نظیر خدمات، کسب و کارهای صنفی و خانگی، کشاورزی، شیلات، حمایت از سلامت، بهداشت و درمان و ورزش و جوانان تعلق میگیرد.
وی با تاکید بر تلاش صندوق کارآفرینی امید در کمک به اشتغال بانوان سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: نزدیک به ۵۰ درصد تسهیلات سال گذشته، مربوط به بانوان بوده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید سیستان و بلوچستان اضافه کرد: با توجه به مشکل خشکسالی متمادی که در استان وجود دارد، سعی این صندوق بر این است که با حمایت از کارآفرینان حوزه کشاورزی گلخانهای، به آنها کمک کند تا گیاهان و میوههای گلخانهای که با آب کم عمل میآیند را در این استان پرورش دهند. به همین منظور افرادی که به دنبال ایجاد اشتغال نو و فناورانه در این خصوص هستند، مورد حمایت صندوق قرار میگیرند.