سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قرارداد رژیم صهیونیستی با بوئینگ برای خرید اف-۱۵ باهدف مقابله با ایران

رژیم صهیونیستی باهدف مقابله با پهپاد‌های ایرانی به خرید اف-۱۵ و هواپیما‌های سوخت رسان روی آورده است.

مدیران ارشد شرکت هواپیمایی بوئینگ برای فروش و بروزرسانی هواپیما‌های جنگی اف-۱۵ به اراضی اشغالی سفر کرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری تایمز اسرائیل، شرکت بوئینگ اعلام کرد در این سفر در خصوص عرضه ۲۵ جنگنده جدید و پیچیده اف-۱۵ (IA) به رژیم صهیونیستی گفتگو شده است.

طبق بیانیه این شرکت رژیم صهیونیستی چهار هواپیمای سوخت‌رسان نظامی بوئینگ KC-۴۶ را در ضمن وجود این امکان که در آینده هم چهار فروند دیگر از این هواپیما‌ها تحویل داده شوند، دریافت خواهد کرد.

بر اساس گزارش‌ها هدف رژیم صهیونیستی از بروزرسانی و خرید جنگنده‌های جدید، مقابله با تهدید‌های پهپادی و هدف قرار دادن مواضع هسته‌ای ایران است.

رژیم صهیونیستی در حین حمله به غزه یا سوریه نیازی به سوخت‌گیری هواپیما‌ها ندارد، بنابراین هدف مورد نظر از خرید هواپیما‌های سوخت رسان می‌تواند ایران باشد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
U-238
۱۰:۳۷ ۰۳ اسفند ۱۴۰۱
بیا که میل شنا کردن در دریای خون قوم یهود را در سر داریم.
ناشناس
۰۹:۲۰ ۰۳ اسفند ۱۴۰۱
حالا هی دست روی دست بزارید تا یهودی ها سلاح بخرن
ناشناس
۲۱:۰۴ ۰۲ اسفند ۱۴۰۱
بزنید بتروکنید این شیطان کوچک را
مرگ بر صهیونیست