سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور تشریح کرد

از بالا بردن پرچم عزت و کرامت زنان توسط پیامبر (ص) تا در اختیار گذاشتن ۱۵ مسجد برای زلزله زدگان خوی

حجت الاسلام خداداده گفت: ۱۵ باب مسجد با همراهی بچه‌های مسجد درگیر اسکان و خدمت به زلزله‌زدگان خوی هستند.

حجت الاسلام کمال خداداده، رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور، درمورد لباس روحانیت به عنوان لباس پیامبر و ویژگی های شخصیتی حضرت(ص)، بیان کرد: اگرچه لباس روحانیت، لباس پیامبر (ص) است و پرچمداری دین پیامبر (ص) را برعهده دارد و شخص ملبس با به تن کردن این لباس نشان می‌دهد که فقه خوانده است و اگر کسی سوالات فقهی دارد، می‌تواند از او بپرسد. اما این که فرد، چگونه آدمی است و چطور و کجا زندگی می‌کند ربطی به لباس پیامبر ندارد. بلکه انسان بودن فرد ملبس در جایگاه اجتماعی مهم‌تر است.

به گفته او، لباس فرد ملبس نشانه چیزی نیست جز این که او می‌خواهد خودش را به پیامبر (ص) شبیه کند و در غیر این صورت، این لباس ارزشی در تن فرد ملبس ندارد. اما اگر این فرد بتواند در حُسن خلق، رفتار و مدارای با مردم کاری کند، می‌تواند به سیره نبوی نزدیک شود. 

حجت الاسلام خداداده گفت: در حال حاضر، در دنیا با این موضوع روبرو هستیم که وقتی می‌خواهند پیامبر (ص) و دین اسلام را معرفی کنند ایشان و دین را به خشونت نشان می‌دهند؛ یعنی این که حضرت محمّد (ص) با زنان اختلاف و هجمه دارند و می‌بینیم که در رسانه‌ها نیز، در این مورد صحبت‌های بسیاری می‌شود و در دوران پیامبر (ص) هم، همین طور بوده است و در آن زمان هم، پیامبر (ص) را به چیز‌های دیگری متهم می‌کردند و مثلاً می‌گفتند که پیامبر (ص) ساحر است و دلیلش هم این بود که می‌خواستند عمق نفوذ کلام ایشان را با این حرکت بگیرند و نمی‌خواستند دین اسلام دیده شود و امروز هم در دنیا، القاعده می‌سازند تا بگویند این دین اسلام است که این نشان می‌دهد روایات هایمان را به درستی به مردم نشان نداده ایم و درواقع، باید ذهنیت خوبی از دین برای مردم می ساختیم.

رئیس ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور ادامه داد: پیامبر (ص)، پیامبر رحمت و مهربانی است و همه انسان‌ها را دعوت به مدارا کردن می‌کنند و حتی در آن زمان، وقتی دشمنان پیامبر (ص) می‌خواستند چیزی را به امانت نزد کسی بگذارند به پیامبر (ص) می‌سپردند چراکه می‌دانستند پیامبر (ص) خیانت در امانت نمی‌کنند. 

او با اشاره به کمک رسانی های مساجد به زلزله زدگان خوی افزود: حدود ۱۵ مسجد ما در اختیار افرادی است که به خاطر زلزله خوی دچار مشکل اسکان شدند و با توجه به این که بخشی از مساجد خوی دچار آسیب شدند این ۱۵ مسجد شامل مساجد خوی و ارومیه می‌شوند و بچه‌های مسجد، آشپزخانه‌ها و موکب‌های خوبی را راه اندازی کردند و در آن جا، یک اتفاق خوب از جنس همدلی و مهربانی رقم خورده است. هرچند که گرفتاری‌هایی هم وجود دارد، ولی باید دست در دست هم داد و این مسئله را حل کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.